Harry Styles poprvé v Praze: Tvář One Direction představí své druhé sólové album

Vydáno 13.11.2019 | autor: redakce

Harry Styles, asi nejvýraznější postava populárního boybandu One Direction, přijede do Prahy propagovat své druhé album Fine Line, které vyjde 13. prosince. Pětadvacetiletý hudebník se českým fanouškům představí úplně poprvé. Stane se tak 11. května v O2 areně. 

Harry Styles poprvé v Praze: Tvář One Direction představí své druhé sólové album Harry Styles poprvé v Praze: Tvář One Direction představí své druhé sólové album

Harry Styles začal svoji kariéru v chlapecké kapele One Direction, se kterou dosáhl na úplný vrchol. Skupina prodala miliony alb a singlů po celém světě a získala téměř dvě stovky prestižních ocenění, mezi kterými nechybí ceny Brit Awards, MTV Video Music Awards, Billboard Music Awards nebo American Music Awards. One Direction vyprodávali ty největší koncertní haly po celém světě. V roce 2016 se ale kapela odmlčela a jednotliví členové se začali věnovat svým sólovým projektům.

RECENZE: Harry Styles našel svůj styl. Na své první sólovce je dospělý a upřímný

Ten svůj Harry Styles odstartoval skvěle. Debutový singl Sign Of The Times se může pyšnit více než dvaceti zlatými a platinovými statusy a také několika prestižními oceněními. Svoje kvality Styles potvrdil i na prvním albu z roku 2017, které dosáhlo na platinu například v Americe, Austrálii, Kanadě, Itálii nebo v Polsku a Stylese katapultovalo mezi nejsledovanější britské umělce současnosti.

Hostem pražského koncertu bude King Princess. Vstupenky budou vstát od 1 590 do 2 190 Kč a v klasickém předprodeji ji seženete od 22. listopadu úderem 10. hodiny. K ceně vstupenky bude připočítán příspěvek na lokální charitu, kterou Harry Styles na každé zastávce svého turné určí.

tz, jm

Témata: Harry Styles, O2 arena, Fine Line

zavřít