Headlinery Sázavafestu budou Thomas Anders from Modern Talking a Ruslana. Představí se i domácí špička

Vydáno 24.07.2017 | autor: redakce

Blíží se další ročník tradičního multižánrového hudebního festivalu. Sázavafest proběhne od 3. do 5. 8. a diváci se ve Světlé nad Sázavou dočkají nejen muziky, ale také mnoha dalších atrakcí.

Headlinery Sázavafestu budou Thomas Anders from Modern Talking a Ruslana. Představí se i domácí špička Headlinery Sázavafestu budou Thomas Anders from Modern Talking a Ruslana. Představí se i domácí špička

Hlavní hvězdou letošního 17. ročníku se stane německý zpěvák Thomas Anders from Modern Talking. Popularita skupiny sahá napříč několika generacemi. Vždyť kdo by neznal hity You're My Heart, You're My Soul či Cheri, Cheri Lady? Nejen milovníci disca si rádi zatančí také na ukrajinskou divu Ruslanu. Tato zpěvačka, producentka, skladatelka, pianistka a vítězka Eurovision Song Contest z roku 2004 se návštěvníkům představí v sobotu večer.

FESTIVALY 2017: NEJVĚTŠÍ PŘEHLED LETNÍCH OPEN AIRŮ NA ČESKÉM INTERNETU

Velkou show předvede také jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků, Vojtěch Dyk. Po svém úspěšném turné se zde představí společně s kapelou B-Side band. Své písně Anděl, Na vodě či Popelka představí Xindl X, Čechomor rozezní své Velické zvony a s Majkem Spiritem si užijeme Primetime. Mladší generaci jistě potěší i letošní účast Sebastiana, Slzy či Pavla Callty. Na nohy všechny postaví Jirka Macháček se skupinou Mig 21, čtyřčlenná stálice hudební scény, skupina Wohnout či vítězové letošních Andělů,  Lenny a Jelen.

vložte odkaz, text nemažte

Sázavafest každoročně překvapuje svou Family Fun Zónou. Ani letošní ročník nebude výjimkou. Nejen pro ty nejmenší představí Disney a Hasbro zónu. Jako jediný festival v České republice uvede program Star Wars či velkolepou show aktuálních Transformers. Třešničkou na dortu jistě bude velký Doubledecker největšího hračkářství v České republice, Hamley's, plný úžasných hraček a speciálních her nejen pro děti, ale také dospělé.

tz, jm, foto: promo, Radim Hromádko (Sázavafest 2016)

Témata: Sázavafest, Modern Talking, Thomas Anders, Ruslana, Vojta Dyk, Xindl X, Lenny, Jelen, Majk Spirit, Mig 21, festivaly

zavřít