High Contrast přiveze do Roxy nové album Night Gallery

Vydáno 29.10.2017 | autor: redakce

Lincoln Barrett aka High Contrast vydal 6. října dlouho očekávané album Night Gallery a 16. prosince ho přijede představit do pražské Roxy. 

High Contrast přiveze do Roxy nové album Night Gallery High Contrast přiveze do Roxy nové album Night Gallery

Pro mnohé velmi překvapivě vydal High Contrast album pod novým labelem 3Beat a předznamenal tak posun k více žánrově barevné produkci přesahující hranice drum&bassu. Miláčka českého publika doplní megatalent současného drum&bassu, bristký producent 1991 patřící do stáje MTA (Chase&Status).

Roxy slaví 25 let, ke gratulantům se zařadili i Goldfrapp

Rok 2017 byl pro Lincolna přelomový. Odešel po šestnácti letech z Hospital Records k 3Beat, vydal několik úspěšných releasů a remixů včetně spolupráce na soundtracku k filmu Trainspotting 2. V říjnu pak vydal už šestou studiovou desku po názvem Night Gallery. Nadupané LP obsahuje už dříve zveřejněné drum'n'bassové tracky jako Remind Me (nejhranější track minulého roku na UKF Youtube kanálu), Questions nebo příjemný house/80’s disco track Beat Don’t Feel The Same. Na albu použil poprvé i kytaru a v některých skladbách dokonce vyjímečně i svůj hlas.

"Poprvé jsem u alba nepřemýšlel nad djingem, ale chtěl jsem vytvořit ten nejlepší možný posluchačský zážitek. Je to určitě mé zatím nejrůznorodnější album," popsal novou desku sám Lincoln. Minulá vystoupení v Roxy byla vždy bez výjimky vyprodána a doporučujeme nákup vstupenek co nejdříve.

tz, jm

Témata: High Contrast, Roxy

zavřít