Hity skupiny ABBA rozezní pražskou Tipsport arénu. The Show je prý nejlepší revival švédské legendy

Vydáno 11.09.2018 | autor: Josef Martínek

I když už švédská popová modla ABBA od osmdesátých let nekoncertuje, její hity znějí z pódia dál. V Praze je budeme moci slyšet díky projektu The Show 30. března v Tipsport aréně. Podle mezinárodního fanklubu skupiny se jedná o nejlepší revival na světě. 

Hity skupiny ABBA rozezní pražskou Tipsport arénu. The Show je prý nejlepší revival švédské legendy Hity skupiny ABBA rozezní pražskou Tipsport arénu. The Show je prý nejlepší revival švédské legendy

The Show vznikla v roce 2001 a od té doby má za sebou 15 let úspěšného koncertování po celém světě. S přibližně 700 koncerty ve čtyřiceti zemích a více než dvěma miliony prodaných vstupenek úspěšně znovu přivádí na svět hudbu skupiny ABBA. Nyní slaví 45. výročí od vydání prvního singlu People Need Love.

VIDEO: Portishead volají SOS. V temném coveru hitu skupiny ABBA citují zavražděnou Jo Cox

The Show není jen další levnou napodobeninou ABBA. To, čím se liší od ostatních, je úspěch znovuzrození dvou ženských zpěvaček, které nejenže vypadají jako originály, ale také zpívají stejně jako Agnetha a Anne Frid, takže i ti nejvíce kritičtí fanoušci je odměňují potleskem. Tyto dvě zpěvačky byly obsazeny poté, co vyhrály velkou švédskou talentovou show, kde vystupovaly jako dívčí ABBA a nyní přinášejí svůj talent do celého světa.

Vstupenky budou v prodeji v sítích Ticketportal a Ticketmaster od 12. září v cenových relacích od 690 do 1 290 korun. 

tz, jm

Témata: ABBA, The Show, Tipsport aréna

zavřít