Hrady CZ mají vítěze letních soutěží. Známy jsou termíny na příští rok

Vydáno 20.11.2016 | autor: redakce

Datum 17.listopadu je významné nejen pro celou Českou republiku, ale i pro fanoušky osmi zastávek festivalu HRADY CZ. V tento den totiž vyvrcholila velká soutěž o ceny. Návštěvníci letní série si už zároveň mohou do kalendářů zapsat termíny štací na příští rok. 

Hrady CZ mají vítěze letních soutěží. Známy jsou termíny na příští rok Nejlepší maska uplynulého ročníku

Letní festivalová fotosoutěž probíhající na wwww.ceskeamoravskehrady.cz už od roku 2006 zapojuje profesionální i neprofesionální fotografy navštěvující jednotlivé festivaly. Návštěvníci mají od začátku festivalu až do 17. 11. možnost přispět do společné soutěžní fotogalerie. V té se každým rokem hromadí více a více fotografií.

Viktor Souček (Hrady CZ) interview: Československé hrady začaly v undergroundu


Vítězná fotografie s názvem "Západ slunce nad Bezdězem" od Radka Vlka

Mezi výherce se rozdělí exkluzivní ceny jako dvoukohoutové stáčecí zařízení s podpisy skupiny Kabát, brambůrky na každý den po dobu jednoho roku zdarma, profesionální barman na vaší privátní párty s přáteli, VIP vstupy na festival a další skvělé ceny! Letošními výherci jsou Radek Vlk, Andrea Simperová a Radek Sieber. Hlasovací soutěž na wwww.ceskeamoravskehrady.cz vyhrála Klára Koubková.


Vítězná fotografie s názvem "Pipes and Pints" od Andrey Simperové

Součástí pátečního programu je karnevalový rej! Každý pátek se ve 21:00 hodin shromáždí úctyhodný počet masek pod pódiem, které za své převleky získají věcné ceny od partnerů festivalu.


Vítězná fotografie s názvem "Stage diving" od Radka Siebera

Letošní novinkou je VELKÉ FINÁLE MASEK, probíhající též na www.ceskeamoravskehrady.cz. Cenou pro nejlepší masku byla elektrická kytara typu Peavey z mahagonového dřeva, kterou dostal Josef Nosek za masku "KISSÁKA"!
Ostatní finalisté získají navíc po dvou volných vstupech na festival


Vítězem elektrické kytary se stal Josef Nosek

"Letní kulturní festivaly jsou rock'n' rollový mejdan! Masky pátečních karnevalů jsou pro mě největšími hvězdami hradního turné," říká Viktor Souček, organizátor festivalu.

O letošních vítězích je již rozhodnuto, ale vy se můžete utkat o hodnotné ceny příští rok! Termíny jednotlivých festivalů jsou již zveřejněny, proto už můžete začít vymýšlet kostým na karneval nebo začít s fotografováním.

Projekt "hradních" festivalů se rozrostl už i na Slovensko pod názvem Slovenské hrady. Organizátoři vybrali pro dění druhého ročníku festivalu opět architektonický skvost hrad Červený Kameň ležící 50 km od Bratislavy.
Vstupenky na Hrady CZ pořídíte v předprodeji od 22.11.2016 v síti Ticketstream.

Více informací na: www.ceskehrady.cz, www.ceskeamoravskehrady.cz, www.slovenske-hrady.sk

Termíny festivalů HRADY CZ 2017:

14. - 15. 7. 2017 - TOČNÍK - ŽEBRÁK
21. - 22. 7. 2017 - KUNĚTICKÁ HORA
28. - 29. 7. 2017 - ŠVIHOV
04. - 05. 8. 2017 - ROŽMBERK NAD VLTAVOU
11. - 12. 8. 2017 - VEVEŘÍ
18. - 19. 8. 2017 - HRADEC NAD MORAVICÍ
25. - 26. 8. 2017 - BOUZOV
01. - 02. 9. 2017 – BEZDĚZ

SLOVENSKÉ HRADY 2017:

9.9. 2017 – ČERVENÝ KAMEŇ, SLOVENSKO

tz, jm

Témata: České Hrady, fotosoutěž, karneval, festivaly

zavřít