Janet Jackson musí na operaci. Turné, se kterým má přijet i do Prahy, se odkládá

Vydáno 29.12.2015 | autor: redakce

O Vánocích chce většina lidí slyšet jen ty dobré zprávy. Janet Jackson ale musela svým fanouškům sdělit jednu nemilou novinu - ze zdravotních důvodů se její turné k nové desce Unbreakable odkládá. Nové termíny zatím nejsou známy. 

Janet Jackson musí na operaci. Turné, se kterým má přijet i do Prahy, se odkládá Janet Jackson musí na operaci. Turné, se kterým má přijet i do Prahy, se odkládá

Janet Jackson vydala nové studiové album letos na podzim po dlouhých 7 letech. Jde o první desku po smrti jejího bratra Michaela. Že je jako žena Unbreakable (Nezlomná), ale nyní bude muset ve svém životě dokázat znovu. Jak uvedla ve vzkazu na sociálních sítích, lékaři ji totiž poslali na operaci. Nic konkrétnějšího však nesdělila. 

RECENZE: Nezlomná Janet Jackson konverzuje s posluchačem tváří v tvář

"Láme mi srdce, že vám musím říct, že se turné Unbreakable odkládá. Každý koncert bude mít nový termín. Prosím, ponechte si zakoupené lístky," napsala. Zároveň požádala, aby se za ni i její rodinu fanoušci modlili. 

Janet Jackson už řadu koncertů absolvovala v loňském roce, v lednu se měla vrátit na pódia vystoupením v Denveru 9. ledna. Kalendář měla plný až do konce června, přičemž česká zastávka v pražské O2 areně byla v plánu na 20. dubna. 

jm

zavřít