J.A.R. vydají nové album Eskalace dobra. Turné k němu završí v Lucerně

Vydáno 13.10.2016 | autor: redakce

Tradiční koncert J.A.R. ve státní svátek 17. listopadu nemůže ani letos chybět. Ve Velkém sále pražské Lucerny oslaví kapela 27 let existence. Vyvrcholení turné Eskalace dobra přijde těsně před vydáním nového alba. Naposledy si tak ještě budete moci užít nálož staronových písní v plné palbě. 

J.A.R. vydají nové album Eskalace dobra. Turné k němu završí v Lucerně J.A.R. na nedávném koncertě v Jazz Docku. Foto: Čestmír Jíra

Kromě tradičních jistot, které můžete od J.A.R. očekávat, zazní především několik novinek z připravovaného alba Eskalace dobra. To vyjde bezmála pět let po předchozí desce Dlouhohrající děcka. Svou sestavu J.A.R. za celou dobu nezměnili a tak i letos se na vás těší kapelník Roman Holý, zpěvák Dan Bárta, rapující Michael V. a Oto Klempíř, bubeník Bady Zbořil, kytarista Mirek Chyška, baskytarista Robert Balzar a dechová sekce ve složení Filip Jelínek, František Kop a Radek Kašpar.

SOUTĚŽ O VSTUPY NA J.A.R. DO LUCERNY

vložte odkaz, text nemažte

Rozjařit se s Jarem můžete i na podzim! Na jejich posledním koncertě roku 2016 ve Velkém sále Lucerny si člověk totiž teprve uvědomí, že se má na co těšit - přijďte pomoct eskalovat dobro! Vstupenky v předprodeji zakoupíte v síti Ticketpro.

tz, jm, foto: Čestmír Jíra

Témata: J.A.R., Roman Holý, Dan Bárta, koncerty, Eskalace dobra

zavřít