Jaromír Nohavica vydá nové album Poruba, odkazuje jím k prvním láskám i rvačkám

Vydáno 31.10.2017 | autor: redakce

Pět let po předchozím řadovém albu Tak mě tady máš se Jaromír Nohavica vrací s novými autorskými písněmi. Názvem alba Poruba odkazuje k místu, které má spjaté s mnoha zásadními okamžiky svého života. Vyjde 10. listopadu. 

Jaromír Nohavica vydá nové album Poruba, odkazuje jím k prvním láskám i rvačkám Jaromír Nohavica vydá nové album Poruba, odkazuje jím k prvním láskám i rvačkám

Ostravská Poruba je místem, kde to vlastně všechno začalo: první lásky, přátelství, kamarádství, ale i rvačky a buzerace. Poruba je i místem prvního veřejného vystoupení na Folkovém kolotoči. V textech nového alba se odrážejí vzpomínky, ale i zachycená realita života. 

LIVE: Jaromír Nohavica v O2 areně přesvědčil o své výjimečnosti

Na natáčení alba si Jarek Nohavica přizval dlouholetého koncertního partnera - polského akordeonistu Roberta Kuśmierského a znamenitého hráče na percuse a bicí Pavla Plánku. Společně nahráli celkem 13 písní, z nichž některé už Nohavica představil na nedávném koncertě v O2 areně. 

Tracklist alba Poruba je následující: Poruba, Kdo z nás, Lžou mi do očí, Velká tma, Himaláje, Sako ze sametu, Černá jáma, Natašo, lásko má, Nájezdníci, Tři rohy penalta, Raz dva tři, Empire state, Napořád.

tz, jm, foto: David Webr (koncert v O2 areně)

Témata: Jaromír Nohavica, Poruba

zavřít