Joe Perry zkolaboval na pódiu. Kytaristu Aerosmith odnesli z koncertu na nosítkách

Vydáno 12.07.2016 | autor: redakce

Kolapsem během koncertu vyděsil fanoušky i své nejbližší kytarista Joe Perry. Muzikant je známý především účinkováním v Aerosmith, ke kolapsu však došlo během vystoupení superskupiny Hollywood Vampires v Brooklynu. 

Joe Perry zkolaboval na pódiu. Kytaristu Aerosmith odnesli z koncertu na nosítkách Joe Perry při koncertu Aerosmith v Praze v roce 2010. Foto: Petr Tibi

Pětašedesátiletý hudebník byl rychle hospitalizován a nyní by jeho zdravotní stav měl být stabilizován. Potvrdil to i Alice Cooper, který v Hollywood Vampires zastává post zpěváka. Ten na sociálních sítích uvedl, že je jeho spoluhráč v pořádku a ve společnosti rodiny. 

Hollywood Vampires poprvé koncertovali. Alice Cooper, Johnny Depp a spol. hráli pro 500 lidí

Další podrobnosti o jeho zdraví zveřejněny nebyly, není tak jisté, kdy se bude moci Perry vrátit na pódium.  Z amfiteátru v Brooklynu byl podle očitých svědků vynesen na nosítkách. 

vložte odkaz, text nemažte

Joe Perry byl v roce 1970 u zrodu skupiny Aerosmith. Kvůli neshodám se zpěvákem Stevenem Tylerem z ní na konci sedmdesátých let odešel, vrátil se v roce 1984. Kapela hraje dodnes a na příští rok ohlásila rozlučkové turné. 

Témata: Joe Perry, Aerosmith, Hollywood Vampires, Alice Cooper, rock, koncerty

zavřít