Joe Satriani bude v Praze víc na dosah, přesouvá se do Fora Karlín

Vydáno 13.10.2015 | autor: redakce

Koncert amerického kytaristy Joe Satrianiho, který vystoupí v Praze už tento čtvrtek, se z logistických důvodů přesouvá z Tipsport Arény do Fora Karlín. Za pořádající agenturu Mania Promotion to oznámil Pavel Pešek.

Joe Satriani bude v Praze víc na dosah, přesouvá se do Fora Karlín Joe Satriani vystoupí 15. října v Praze a o den později v Třinci

"Vstupenky zůstávají v platnosti, včetně všech lístků k sezení, pro které bude v sále zřízen adekvátní počet sedadel. Satrianiho příznivci se tak mohou těšit na komornější atmosféru a těsnější blízkost pódia." dodal Pešek. Z důvodu změny místa se posouvá i plánovaný začátek koncertu o půl hodiny, aby návštěvníci, kteří případně dorazí na původně ohlášené místo konání v Holešovcích, stihli přesun do Karlína.

ANKETA: TOP 5 kytaristů současnosti. Jaký je nejlepší?

Večer zahájí ve 20:30 speciální host turné a další světové kytarové eso Dan Patlansky. "O tomto jihoafrickém zpěvákovi a kytaristovi mluví v těchto dnech každý. A vy budete taky, až vaše ušní bubínky zavalí jeho prudká dávka blues rocku," napsal na adresu Patlanskyho britský The Blues Magazine.

 Joe Satriani, který o den později vystoupí i v třinecké Wek Aréně, převezme pódium o půl desáté a jak už je zřejmé z názvu turné, koncertní set tentokrát věnuje jeho letošní albové novince Shockwave Supernova. Ta nese v kytaristově diskografii pořadové číslo patnáct a k jejímu zrodu si Satriani přizval trio prvotřídních muzikantů - renomovaného klávesistu Mikea Keneallyho (James LaBrier, Steve Vai), bubenického kouzelníka Marca Minnemanna (The Aristocrats, Steven Wilson, Kreator) a baskytarové eso Bryana Bellera (James LaBrier, Steve Vai).

Vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketportal a Ticketpro od 790 korun.

tz, jm

 

zavřít