"Joker" Jared Leto o novém albu 30 Seconds To Mars: Dokončujeme ho, bude velmi sexuální

Vydáno 08.08.2016 | autor: redakce

Fanoušci 30 Seconds To Mars se mohou těšit na již páté studiové album party kolem Jareda Leta. Zpěvák a herec před pár dny potvrdil, že deska je již v dokončovací fázi a nabídne nejedno překvapení. 

Jared Leto je úspěšný i jako herec

Leto v současnosti boduje v kinech coby Joker ve filmu Sebevražedný oddíl, ale nezapomíná ani na hudební kariéru. S 30 Seconds To Mars se prý blíží k dokončení nového materiálu. "Vždycky jsem chtěl, aby přestávka mezi alby nebyla tak dlouhá. Pokaždé když nahrajeme desku a absolvujeme turné, řeknu si, že teď se rychle znovu vrhneme do přípravy dalšího alba, ale vždycky mi to pak trvá zhruba čtyři roky. Jsem prostě pomalý," uvedl a nastínil tak, že novinka nejspíš vyjde v roce 2017. Zatím poslední řadovka Love, Lusth, Faith + Dream totiž pochází z roku 2013. 

5 věcí, které jste možná nevěděli o 30 Seconds to Mars

A jak bude pátá deska 30STM znít? "Bude velmi odlišná od naší předchozí tvorby. Řekl bych, že minulé album bylo jakýmsi mostem mezi tím, čím jsme byli, a tím, čím jsme teď," slibuje Leto. "Jsem velkým zastáncem toho, že je dobré nechat za sebou svou minulost a prozkoumávat nová území. Přesně to teď děláme."

vložte odkaz, text nemažte

Na otázku, jak by nahrávku definoval třemi slovy, frontnam magazínu NME odpověděl: "Bude velmi sexuální." Zároveň říká, že role Jokera v novém filmu Sebevražedný oddíl se na zvuku alba nijak nepodepíše, protože prý i tak zažili s kapelou dost temné období. 

NME, jm

Témata: 30 Seconds To Mars, Jared Leto, Joker, Sebevražedný oddíl

zavřít