Katarína Knechtová spolu s orchestrem rozezní pražskou Hybernii

Vydáno 20.02.2017 | autor: redakce

Zpěvačka a skladatelka Katarína Knechtová, která slaví neuvěřitelných 20 let na hudební scéně, si k profesnímu jubileu nadělila jedinečný koncert. Už 23. února představí v doprovodu malého symfonického orchestru v pražském divadle Hybernia všech jedenáct skladeb z nového alba Premeny včetně nejnovějšího rádiově atraktivního singlu FEA.

Katarína Knechtová spolu s orchestrem rozezní pražskou Hybernii Katarína Knechtová spolu s orchestrem rozezní pražskou Hybernii

Nebudou chybět ani největší hity z dvacetileté Kataríniny kariéry, na začátku které se do povědomí posluchačů dostala jako zpěvačka a kytaristka prešovské skupiny Peha. Návštěvníci koncertu se mohou těšit na speciálně upravené symfonické verze písní Spomaľ, Muoj Bože, Za tebou a mnoho dalších.

Katarína Knechtová interview: Na co fetovat, když se stačí zamilovat

"Únorový koncert v Hybernii je pro mě důležitá a krásná událost. Oslavím se svými českými fanoušky 20 let na hudební scéně a už teď se těším na všechny, kteří si přijdou užít tento výjimečný večer se mnou," říká Katarína Knechtová.

vložte odkaz, text nemažte



Vstupenky na koncert Kataríny Knechtové s kapelou a malým orchestrem 23. února v pražské Hybernii jsou v prodeji v pokladně Hybernie a v síti Ticketportal

Témata: Katarína Knechtová, Divadlo Hybernia, Premeny, koncerty

zavřít