Když je ti pod čtyřicet, do klubu nelez! V Austrálii na novou klubovku zakážou vstup mladým

Vydáno 21.01.2017 | autor: redakce

Rozčilují vás teenageři na hudebních akcích? Pak možná po následující zprávě začnete uvažovat o stěhování do Austrálie. Tam totiž vymysleli koncept nové klubové noci, na kterou nebudou moci přijít lidé mladší čtyřiceti let. Dosažení požadovaného věku budou muset návštěvníci doložit. 

Když je ti pod čtyřicet, do klubu nelez! V Austrálii na novou klubovku zakážou vstup mladým Starší hudební fanoušci se budou moci konečně odvázat, aniž by je měli pod dohledem mladí

Pokud vám není aspoň čtyřicet, dovnitř vás zkrátka nepustí. Zakladatel klubovky určené pro čtyřicátníky a starší Steve Clisby vyzdvihuje, že lidé konečně budou moci chodit za hudbou, aniž by jim stáli v cestě takzvaní "millenials" - tedy příslušníci současné mladé generace. 

No Limit! ve Foru Karlín: Diskotéka pro starší a pokročilé vol. 2

V klubu se prý budou pouštět známé hity minulého století, z repráků zazní třeba Prince, Michael Jackson, Barry White, Chic a řada dalších ikon cílové skupiny. Lidé narození před rokem 1977 tak budou moci zavzpomínat na své mládí. Cílem je mimo jiné zvýšit návštěvnost hudebních klubů a přitáhnout i starší ročníky, kterým se mezi mladé moc nechce. 

vložte odkaz, text nemažte

Líbilo by se vám, kdyby podobný projekt vznikl i u nás?

Témata: kluby, koncerty, párty, Prince, Michael Jackson

zavřít