Koller & Friends míří do Plzně, do Papírny se chystá i Ben Cristovao

Vydáno 05.10.2016 | autor: redakce

David Koller dorazí se svým projektem Koller & Friends v pátek 7. října do plzeňské Papírny. Speciálním hostem bude Ben Cristovao. Turné bude poté pokračovat v dalších českých městech. 

Koller & Friends míří do Plzně, do Papírny se chystá i Ben Cristovao Ben Cristovao dorazí do Plzně spolu s Davidem Kollerem

Projekt David Koller & Friends svědčí o respektu, který osobnost tuzemské hudební scény vzbuzuje mezi fanoušky i muzikanty napříč generacemi a žánry. V rámci něj totiž vycházejí nečekané coververze skladeb. Ty kromě Cristovaa nahráli Vladimir 518 & Mike Trafik, Kato z Prago Union, Hentai Corporation, Katarzia, Korben Dallas i Android Asteroid.

LIVE: David Koller s přáteli nastavil laťku vysoko

"Oslovil jsem kapely a projekty, které jsou mi blízké, aby zcela po svém předělaly moje písničky a představily je svým fanouškům," vysvětluje jednoduchou myšlenku projektu sám David Koller. Nahrávky se postupně objevují na sociálních sítích i v rádiích a nakonec vyjdou na vinylu.

"Protože výsledek se mi moc líbí, těším se, až ho představíme na turné. Doufám, že na něj přijdou nejen mí věrní, ale i fandové kapel, které jsem na ně pozval," dodává Koller o koncertní šňůře, která začíná v září a která slibuje na každém vystoupení jiné hosty a zážitky. "Nebudou to totiž žádné předkapely se ztlumeným zvukem, ale moji rovnocenní parťáci," zdůrazňuje.

vložte odkaz, text nemažte

Termíny koncertů a hosté:

7. 10. Plzeň:
David Koller
Ben Cristovao

21. 10. Hluboká nad Vltavou, Alšova jihočeská galerie:
David Koller
Korben Dallas
Katarzia

26. 10. Brno, Sono Centrum:
David Koller
Mucha
Android Asteroid

17. 11. Liberec, Home Credit Arena
David Koller
Hentai Corporation
Vladimir 518 & Mike Trafik

Témata: David KollerVladimir 518 & Mike TrafikPrago Union, Hentai Corporation, Katarzia, Korben Dallas, Android Asteroid

zavřít