Komunál vydává svou dvanáctou řadovku, včetně coverů od spřátelených kapel Dymytry, Walda Gang, Doga, Alkehol a dalších

Vydáno 21.02.2017 | autor: Nicola Bernard

Kapela Komunál oslaví 1. dubna v Chlumci nad Cidlinou své čtvrtstoletí. Právě zde před pětadvaceti lety také vznikla. Spolu s ní si tohle kapelní jubileum připomenou i spřátelené kapely, které v chlumecké Sokolovně zahrají "live" - Traktor a Tlustá Berta. V rámci čtvrtstoletí vyjde i dvanáctá řadová "double" deska.

Komunál vydává svou dvanáctou řadovku, včetně coverů od spřátelených kapel Dymytry, Walda Gang, Doga, Alkehol a dalších Komunál vydává svou 12. řadovou desku. Na ní jsou mimo jiné covery od spřátelených kapel Dymytry, Walda Gang, Doga, Alkehol a další

Již zmiňované album bude čítat celkem dva nosiče. První z nich bude klasická řadová deska, druhý pak obsáhne covery těch největších hitů v podání spřátelených kapel. Můžete se těšit na předělávky od kapel Alkehol, Doga, Dymytry, Debustrol, Walda Gang, Rain, Sebastien, Harlej, Traktor, Limetal, Benefit, Brain, Tlustá Berta a Alchymie.

Komunál interview: Udržet kapelu 25 let funkční opravdu není samozřejmost

"Na desku nám covery nahrály především party, se kterejma se známe, máme je rádi a jsou to kámoši. Tak jsme si řekli, že jestli nás mají taky rádi, tak by to pro nás mohli udělat - a ukázalo se, že nás rádi maj a udělají to pro nás (smích)," prozrazuje baskytarista Filip Litera. "Sami se na jejich verze našich songů fakt těšíme. Hlavně si vážíme času a energie, kterou tomu tributu a potažmo pak i nám věnovali," dodává.

Termíny turné, vč. křtu v Chlumci nad Cidlinou:

Text: Nicola Bernard, foto: archiv, Jarda Creed Vynikal

Téma: Alkehol, Doga, Dymytry, Walda Gang, Rain, Sebastien, Harlej, Traktor, Limetal, Benefit, Brain, Tlustá Berta a Alchymie, Debustrol, Komunál, křest CD

zavřít