Koncert Green Day v Praze bude! Lístky jdou do prodeje v polovině září

Vydáno 13.09.2016 | autor: redakce

Americká kapela Green Day ovládne 22. ledna 2017 pražskou Tipsport Arénu! Jako předkapela během evropské části světového turné vystoupí The Interrupters; Green Day samotní se do České republiky vrátí po sedmi letech. Informaci, kterou minulý týden na chvíli odhalil oficiální web kapely, nyní potvrdila pořadatelská agentura Charm Music. 

Koncert Green Day v Praze bude! Lístky jdou do prodeje v polovině září Green Day přijedou do Prahy 22. ledna

I když brzy uplyne již 30 let od vzniku této punkrockové legendy, trio vedené zpěvákem a kytaristou Billie Joe Armstrongem přijede na vrcholu svých tvůrčích sil. Dokazují to nejnovější singly Revolution Radio a zejména Bang Bang, který se po třech týdnech katapultoval na vrchol rockové hitparády Billboard. Obě nové písně pocházejí z připravovaného, v pořadí dvanáctého studiového alba s názvem Revolution Radio. Kolekce dvanácti nových písní vyjde již 7. října.

VIDEO: Green Day hrají pro frustrované Američany rebelskou ukolébavku

"Svět samozřejmě ztratil svoji kolektivní povahu... a já, Mike a Tré jsme také ztracené duše. Deska Revolution Radio se stane tím důvodem, aby se všechny ztracené duše daly dohromady... tančily spolu ...zpívaly spolu ... a především našly jedna druhou. Na tomto poselství byli a jsou Green Day od začátku založeni," říká frontman Billie Joe Armstrong.

vložte odkaz, text nemažte

The Interrupters jsou ska-punková kapela založená v roce 2012 v Los Angeles. Čtveřice tvořená zpěvačkou Aimee Interrupter a bratry Kevinem, Justinem a Jessem Bivonem v Praze představí své druhé album Say It Out Loud, které natočili pod producentskou taktovkou Tima Armstronga z Rancid. Společně se jim podařilo zachytit frenetickou energii kapely, která ve čtrnácti nových písních zároveň odhalila "novou úroveň drzosti".

Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji od 16. září v síti Ticketpro a Ticketportal. Koncert pořádá agentura Charm Music.

tz, jm

Témata: Green Day, Revolution Radio, Billie Joe Amstrong, koncerty

zavřít