Korn se vrací do Prahy! Představí jednu ze svých nejintenzivnějších desek

Vydáno 30.09.2016 | autor: redakce

Korn se příští rok vrací do České republiky i s novým albem The Serenity Of Suffering. V pražském Foru Karlín se představí 30. března. S kapelou dorazí i hosté Heaven Shall Burn a Hellyeah. 

Korn se vrací do Prahy! Představí jednu ze svých nejintenzivnějších desek Korn se vrací do Prahy! Představí jednu ze svých nejintenzivnějších desek

Dvanácté studiové album The Serenity Of Suffering je podle kytaristy Briana Welche nejtvrdší a nejintenzivnější deskou Korn v posledních letech. Produkoval ho Nick Raskulinecz (dříve například Foo Fighters, Deftones nebo Mastodon) a Korn z něj zatím publikovali singl Rotting In Vain a skladbu Insane. K nim nyní přidali třetí ukázku, duet s ústřední postavou spřízněných Slipknot.

AUDIO: Hvězdné spojení: Ke Korn se přidal Corey Taylor ze Slipknot

Album vychází 21. října hned v několika formátech - k dispozici bude standardní CD, LP a rovněž limitovaná deluxe verze CD s dvěma bonusovými nahrávkami.

vložte odkaz, text nemažte

Americká metalová kapela z Bakersfieldu v Kalifornii byla založená v roce 1993. Často jsou Korn označováni za průkopníky nu-metalu, tedy stylu, jenž kombinuje metal s prvky jiných hudebních stylů, např. hip hopem, elektronikou,
grungem, ale i folkem. Nynějšími členy jsou: Jonathan Davis, James "Munky" Shaff er, Brian "Head" Welch, Reginald "Fieldy" Arvizu a Ray Luzier.

tz, jm

Témata: Korn, Slipknot, nu-metal,  The Serenity Of Suffering

zavřít