Králové drum'n'bassu Chase And Status představí v prosinci v Roxy nové album

Vydáno 01.08.2017 | autor: redakce

Majitelé labelu More Than A Lot a legendární manchesterský projekt Chase And Status si 1. prosince odudou svou premiéru v klubu Roxy. Ch&S mají za sebou tři multižánrová alba, z nichž všechna měla nesporný vliv na světovou elektronickou scénu a 18. srpna vydávají v pořadí čtvrté a velmi očekávané album Tribe. Dj set doplní dvorní MC Rage.

Králové drum'n'bassu Chase And Status představí v prosinci v Roxy nové album Králové drum'n'bassu Chase And Status představí v prosinci v Roxy nové album

Říká se jim králové drum'n'bassu, ale bylo by pošetilé je zbytečně uzavírat do jedné škatulky. Saul (Chase) a Milton (Status) se znají už od vysoké školy v Manchesteru, kde je v roce 2003 spojil zájem o elektroniku a její nespoutané hranice.

Dirtyphonics v říjnu popřejí Roxy k pětadvacetinám, spolupracovali s Linkin Park, Skrillexem i Marilynem Mansonem

Chase And Status se podařilo přenést kapelový sound do návykově taneční elektronické hudební směsi a získat si jak undergroundové publikum, tak dosáhnout na vysoké příčky v hitparádách, které v Británii znamenají vstup na velká pódia. Dopomohly k tomu i spolupráce s takovými jmény jako Plan B, Cee Lo Green nebo Example.



Chase And Status jsou žijící legendou, která každým svým albem posouvá hranice elektroniky. Nezáleží, zda jde o singl nebo remix, drum'n'bass, grime, dubstep nebo bass music, vždy jde o inspirativní spojení, které následuje velká část hudební scény. Ať už live show nebo DJ sety přenášejí Ch&S svou energii i na dance-floory. Ať přijede Chase, nebo Status jedno je jisté. První prosincový den bude v Dlouhé ulici hodně horko!

tz, jm

Témata: Chase And Status, drum&bass, Roxy

zavřít