Kryštof vyprodal za pár týdnů fotbalový stadion. Fanoušci vykoupili 40 tisíc lístků

Vydáno 02.01.2017 | autor: redakce

Velký narozeninový koncert, který kapela Kryštof odehraje 16.září 2017 na fotbalovém stadionu Evžena Rošického v Praze, je již vyprodán. Fanoušci rozebrali 40 tisíc vstupenek během deseti týdnů. Těšit se mohou na výjimečnou show, kterou Kryštof oslaví čtvrtstoletí své existence.

Kryštof vyprodal za pár týdnů fotbalový stadion. Fanoušci vykoupili 40 tisíc lístků Richard Krajčo na loňském Kryštof Kempu v Mikulově

"Děkujeme všem, kdo si lístky koupili s takovým předstihem. Budeme se snažit, abychom předvedli koncert, na který fanoušci nezapomenou. A my také ne. Bude to náš společný splněný sen," říká zpěvák Richard Krajčo.

Předprodej k vyročnímu koncertu "#krystofnastrahove" začal 16. října 2016, vstupenky byly k dostání v sítích GoOut a Ticketstream. A po dvou a půl měsících Kryštof mohl vyhlásit vyprodáno.

LIVE: Kryštof Kemp dokázal ještě zvednout laťku. Malí i velcí piráti se bavili celý víkend

"Vždy pochybuji, zda budou mít naše projekty úspěch a zda fanoušky zaujmou. A vždy mě neuvěřitelně těší, že nám stále věří a jsou ochotni čekat i rok se vstupenkami na poličce, než nadejde den D. Mnozí zřejmě dostali lístky jako dárek na Vánoce, tak jim dávám novoroční slib, že se mají na co těšit," říká Krajčo.

vložte odkaz, text nemažte

Koncertem na Strahově se naplní jiný slib, který zpěvák dal ostatním členům Kryštofa na začátku fungování kapely a veřejně jej pronesl v roce 2001 při natáčení vůbec prvního dílu hudebního televizního pořadu Ladí neladí - jednou si zahrát na fotbalovém stadionu.

Tento formát koncertu je jedním z mála, který si Kryštof ve své vlastní režii ještě nevyzkoušel. Začínal v klubech a kulturácích, vyzkoušel si hraní v divadlech, aulách univerzit i v kinech. Od alba Rubikon vždy s vydáním každého nového řadového alba míří i do vyprodaných hal napříč celou zemí, naposledy s deskou Srdcebeat.

"Kluci už pilně přemýšlejí nad playlistem a je docela fuška vybrat, co budou hrát. Pár písní se jim totiž za kariéru povedlo. Máme i první návrhy scény, o níž stále diskutujeme. Takže byť do září nebudeme prakticky nikde vystupovat, práce kvůli Strahovu bude dost," podotýká manažer Jan Lippert.

Režisérkou koncertu bude, stejně jako v případě Srdcebeat Tour, partnerka Richarda Krajča, filmařka Karin Babinská. K výročnímu koncertu vyjde i druhé "best of" album kapely nazvané příznačně "25".

tz, jm, foto: Karel Prchal (Kryštof Kemp)

Témata: Kryštof, Strahov, fotbalový stadion, Richard Krajčo, Karin Babinská, 25 let

zavřít