Lady Gaga přesouvá evropské turné, trápí ji zdravotní potíže

Vydáno 19.09.2017 | autor: redakce

Evropští fanoušci se letos na podzim Lady Gaga nedočkají. Zpěvačka měla na šňůře propagovat svoji loňskou desku Joanne, kvůli zdravotním problémům však musela zastávky na starém kontinentě přesunout na příští rok.

Lady Gaga přesouvá evropské turné, trápí ji zdravotní potíže Lady Gaga přesouvá evropské turné, trápí ji zdravotní potíže

Lady Gaga přes léto koncertovala v Severní Americe a nyní se měla přesunout do Evropy. Ještě předtím se chystala vystoupit minulý týden na brazilském festivalu Rock In Rio, místo toho ji však čekala cesta do nemocnice. Život ji ztěžuje fibromyalgie, což je chronický syndrom způsobující bolesti svalů či ztuhlost celého těla.

POST SCRIPTUM (77): Lady Gaga předvedla na Super Bowlu famózní show. Podle některých byla ale moc "tlustá"

Gaga tedy odložila celé evropské turné, které mělo začít 21. září v Barceloně a vyvrcholit 28. října v Kolíně. Slibuje však, že fanoušci o koncerty nepřijdou. Lístky si mají ponechat a včas budou informováni o náhradních termínech. "Těším se, že brzy zase pojedu na turné, ale teď musím být v péči lékařů, abych mohla být silná a mohla pro vás vystupovat dalších 60 let. Tak moc vás miluj," uvedla na sociálních sítích.

Než se hvězda letošní poločasové show na Super Bowl uzdraví, budou si moci její příznivci vychutnat alespoň dokument Gaga: Five Foot Two. Ten bude mít premiéru 22. září na Netflixu a Lady Gaga v něm promluví právě i o svých zdravotních potížích.

Témata: Lady Gaga, Five Foot Two, Joanne

zavřít