Lady Gaga si zahraje ve filmu, ztvární loni zesnulou zpěvačku Cillu Black

Vydáno 17.05.2016 | autor: redakce

Lady Gaga neubírá na svém zběsilém pracovním tempu. Nejenže se stále vynořují spekulace o její chystané nahrávce, která by snad měla vyjít ještě letos, ale zpěvačka dostala další hereckou příležitost. 

Lady Gaga si zahraje ve filmu, ztvární loni zesnulou zpěvačku Cillu Black Lady Gaga bude v novém filmu hrát kolegyni Cillu Black, která loni zemřela

Poté, co Lady Gaga zazářila v seriálu American Horror Story: Hotel, načež za svou roli hraběnky obdržela Zlatý glóbus, dostala jednu z hlavních roli v připravovaném snímku o soulové zpěvačce Dionne Warwick. Samozřejmě, že se nezhostí hlavní role černé divy - tu ztvární zpěvačka LeToya Luckett (exčlenka Destinys Child). Gaga bude ve snímku hrát její rivalku Cillu Black, jež zemřela loni v srpnu.

Syn Davida Bowieho zkritizoval poctu od Lady Gaga na Grammy: Prý je duševně zmatená

Cilla Black se proslavila písní Anyone Who Had A Heart, kterou původně nazpívala právě Dionne Warwick, ale verze britské zpěvačky byla úspěšnější, což vedlo k vleklým hádkám mezi oběma umělkyněmi. Warwick to nemohla dlouho přenést přes srdce. Nezbývá než se těšit, jaký prostor Lady Gaga dostane a co nám v této roli ukáže. Snímek se začne natáčet během měsíce října pod režijním vedením Maria Van Peeblese.

vložte odkaz, text nemažte

Doufáme, že se brzy představí i s novou hudbou. Byla by škoda, kdyby si vybrala jen hereckou kariéru, protože jak známo - Gaga je opravdu talentovaná zpěvačka

text: Pavel Vičar

zavřít