Lanugo sfouknou deset svíček v červnu v Cargo Gallery v Praze

Vydáno 16.05.2016 | autor: redakce

Lanugo, jedna z nejvýraznějších kapel české nezávislé scény, oslaví 9. června desáté narozeniny v klubu Cargo Gallery. Kapela, jejíž koncerty jsou známé svou magickou uhrančivou atmosférou, pro tuto příležitost vybrala průřezový repertoár.

Lanugo sfouknou deset svíček v červnu v Cargo Gallery v Praze Lanugo oslaví v Cargo Gallery desáté narozeniny

Producent Viliam Béreš o akci říká: "Bylo překvapivě vzrušující znovu procházet naše desky a vybírat tracky do narozeninového playlistu. Podobalo se to trochu listování fotoalbem, kdy na vás z každýho obrázku vykoukne nějakej příběh a dávno zapomenutá radost nebo běs a člověku naskočí husí kůže nebo zůstane pitomej úsměv na tváři. LANUGO je pro nás pro všechny jako rodina nebo Bratrstvo kočičí pracky, takže emocí je vždycky ve vzduchu jak peří při polštářový bitvě."

Na loď za Danem Bártou, Skyline i Filipem Topolem: TOP 7 akcí Cargo Gallery v Praze

Zpěvačka kapely, Markéta Foukalová dodává: "Od srdce Vás všechny zveme na oslavu našich narozenin! Koncert to bude dobrodružný, protože zazní i písničky, který už jsme skoro zapomněli. Přijde si zahrát nejen dechová sekce z Bucinatores, ale i trumpetista Míra Hloucal, který s námi čtyři roky hrál a patří k nám. Prostě se projdeme krajinou LANUGO a trošku si zavzpomínáme. Rozhodně ale bez patosu."

vložte odkaz, text nemažte

tz, jm

zavřít