"Láska porazí zlo," věří Eagles Of Death Metal i po teroru v Paříži

Vydáno 19.11.2015 | autor: redakce

Skupina Eagles Of Death Metal se několik dní po útoku v Paříži, kdy teroristé vtrhli na jejich koncert a postříleli desítky lidí, k situaci vyjádřila prostřednictvím Facebooku. Kapela připomněla, že během tragického pátku 13. zemřeli i jejich blízcí spolupracovníci. Zároveň však nepřestává věřit, že láska porazí zlo. 

Tento obrázek umístili Eagles Of Death Metal na svůj Facebook

"Přestože kapela je doma v bezpečí, jsme zděšeni a stále se snažíme vyrovnat s tím, co se stalo ve Francii. Naše myšlenky a srdce jsou předně s naším bratrem Nickem Alexandrem, našimi kolegy z nahrávací společnosti (Thomas Ayad, Marie Mosser a Manu Perez) a se všemi přáteli a fanoušky, kteří přišli v Paříží o život, stejně jako s jejich přáteli, rodinami and milovanými," sdělila skupina na svém Facebooku.

TOP 8 písní o lidskosti, jednotě a míru

"Přestože jsme svázáni s oběťmi, fanoušky, rodinami, obyvateli Paříže a všemi dotčenými terorismem, hrdě stojíme pospolu s naší novou rodinou, sjednocení pod společným cílem lásky a soucitu. Rádi bychom poděkovali francouzské polici, FBI, USA a francouzským státním orgánům a především všem těm, kteří byli na 'místě dopadu' s námi a kteří si navzájem pomáhali, jak nejlépe mohli, během nepředstavitelně těžké zkoušky dokazují opět, že láska porazí zlo," vyjádřili naději. 

FOTOREPORT: Eagles Of Death Metal přijeli v neuvěřitelné formě

"Všechna představení EODM jou do oznámení pozastavena. Ať žije hudba, ať žije svoboda, ať žije Francie a ať žijí EODM," uzavřela kapela. Připomeňme, že během koncertu v pařížském sále bylo v pátek 13. listopadu islámistickými radikály postříleno skoro 90 lidí. 

foto: Facebook kapely, Jaroslav Kutheil

zavřít