Legenda britského d'n'b Roni Size přijede v březnu do Roxy

Vydáno 09.12.2017 | autor: Lucie Šimůnková

Britský producent, držitel Mercury Prize a pioneer drum&bassu a junglu Roni Size přiveze 9. března do ROXY New Forms Live. Jeho mnohokrát oceněné album oslavilo tento rok dvacet let. Roni Size přiveze live show, kdy znovu a zcela sám složí na pódiu toto stěžejní drum&bassové album. Bude obklopený masivní 3D audio-vizuální show vytvořenou speciálně pro tuto příležitost.

Legenda britského d'n'b Roni Size přijede v březnu do Roxy Legenda britského d'n'b Roni Size přijede v březnu do Roxy

Roni Size není třeba představovat, mohykán junglu, breakbeatu a drum&bassu patří už roky do síně slávy. Po delší odmlce o sobě dal pořádně vědět opět až před třemi lety, kdy vydal první nový materiál od roku 2008. Následovalo znovuobnovení klasického labelu a projektu Full Cycle s parťákem Krustem a live show legendárních Reprazent. V roce 2017 se rozhodl vytvořit na bass music scéně něco ještě nevídaného - složit znovu a live stěžejní devadesátkové album New Forms. Roni Size dal dohromady všechny původní nástroje, mašinky a samply použité ve studiu a obklopen masivní vizuální show vyrazil na britské festivaly.

Free Mondays v Roxy: Prosinec ve znamení britských projektů

Vystoupení na Hospitality In The Park a bristolském Downs Festival vzbudilo skvělé reakce v drum&bassové komunitě a New Forms vyráží v roce 2018 i na celoevropské turné, ve kterém nebude chybět ani Praha. V ROXY oživnou opět pro jeden večer nesmrtelné tracky Brown Paper Bag nebo New Forms.

tz, lš 

Témata: Roni Size, Roxy

zavřít