Lollapalooza navštíví počtvrté Berlín. Zahrají Imagine Dragons, The Weeknd i Liam Gallagher

Vydáno 03.08.2018 | autor: redakce

Čtvrtý ročník putovního festivalu Lollapalooza, který proběhne 8. a 9. září v Berlíně, nabídne opět zásadní světové umělce napříč žánry. Festival se navíc poprvé přesune na Olympijský stadion a přilehlá prostranství Olympijského parku.

Lollapalooza navštíví počtvrté Berlín. Zahrají Imagine Dragons, The Weeknd i Liam Gallagher Lollapalooza navštíví počtvrté Berlín. Zahrají Imagine Dragons, The Weeknd i Liam Gallagher

K hvězdám line-upu patří americké rockové party Imagine Dragons a The National, kanadská hvězda The Weeknd, věčný kritik Liam Gallagher, domácí pětadvacátníci Scooter nebo anglický písničkář Ben Howard či Dua Lipa. Chybět nebudou ani v Česku oblíbení The Wombats nebo Wolf Alice.

Druhý den festivalu Lollapalooza Berlín patřil Foo Fighters, bavili i Rudimental nebo The XX

Ani letos pořadatelé nezapomněli na fanoušky elektronické taneční scény. Návštěvníci si užijí nejen koncert legendárních Kraftwerk s jejich audiovizuální 3D show, ale ke slovu se dostanou i největší hity Davida Guetty a Armina van Buurena. Premiéru na festivalu bude mít též Kygo, San Holo a australská producentka a zpěvačka Alison Wonderland, která se před pár dny zastavila v pražské Roxy. 

Ceny vstupenek zůstávají na stejné úrovní, jak tomu bylo v předchozích letech. Dvoudenní lístky je možné zakoupit za 139 EUR, jednodenní pak shodně na sobotu a neděli za 79 EUR. Kompletní informace o festivalu jsou dostupné na webu.

tz, jm

Témata: Lollapalooza, Iimagine Dragons, David Guetta, Dua Lipa, The Weeknd

zavřít