Lucie vydá po šestnácti letech nové album Evolucie a vyrazí na halové turné

Vydáno 18.04.2017 | autor: redakce

Dlouho se nové album skupiny Lucie zdálo jako sci-fi, nyní je však jasné, že se fanoušci čtveřice ve složení David Koller, Robert Kodym, P.B.Ch. a Michal Dvořák přece jen dočkají. Evolucie vypukne na jaře 2018.

Lucie vydá po šestnácti letech nové album Evolucie a vyrazí na halové turné Lucie vydá po šestnácti letech nové album Evolucie a vyrazí na halové turné

První singl bychom prý měli slyšet ještě do konce tohoto roku. "Lucie naváže na svoje největší úspěchy. S novým repertoárem a ve spolupráci s těmi nejlepšími ve svých oborech jak od nás, tak ze zahraničí," říká Ladislav Vajdička z managementu BrainZone, pod který kapela přechází.

RECENZE: Lucie a Příběh jedný kapely? Jako když jsou čtyři kohouti na jedné slepici

"Ve spolupráci s hudebníky chceme společně vzít to nejlepší z historie kapely a na tom stavět nový příběh. Ostatně z tohoto konceptu vychází i název EVOLUCIE. Těšíme se, stejně jako fanoušci, na nové písničky, album a turné," dodává.

vložte odkaz, text nemažte

Na halové turné vyrazí skupina na podzim 2018, předprodej na tři velké koncerty startuje již 20. dubna 2017 v sítích TicketLIVE a Ticketportal.

Lucie za svoji kariéru dosáhla snad všech možných úspěchů a ocenění, které jsou v Česku v hudební branži možné. Kapela je i aktuálně držitelkou titulů interpret, skupina a album dvacátého pátého ročníku jubilejního vyhlášení hudebních cen Anděl. Se všemi svými třemi prvními studiovými alby prorazila magickou hranici 100 000 prodaných nosičů. Celkem skupina prodala přes milion hudebních nosičů. Lucie rovněž drží české prvenství v podobě třikrát po sobě vyprodané pražské O2 areny.

Evolucie tour 2018:
13. 11. 2018, Ostrava, Ostravar aréna
18. 11. 2018, Brno, DRFG aréna
24. 11. 2018, Praha, O2 arena

foto: promo foto, Jitka Janů (koncert), archiv iREPORTu

Témata: Lucie, Evolucie, David Koller, Robert Kodym, P.B.Ch., Michal Dvořák

zavřít