Macy Gray svým jedinečným hlasem rozezní brněnské Sono centrum

Vydáno 05.10.2016 | autor: redakce

Macy Gray se příští rok vrátí do České republiky. Na loňský koncert v pražském SaSaZu naváže vystoupení v Sono centru v Brně. Majitelka jednoho z nejvýraznějších hlasů současnosti představí i své nové album. 

Macy Gray svým jedinečným hlasem rozezní brněnské Sono centrum Macy Gray svým jedinečným hlasem rozezní brněnské Sono centrum

Macy Gray, americká zpěvačka, skladatelka, herečka a matka tří dospívajících dětí se na scéně pohybuje od roku 2000, kdy celý hudební svět nadchla nahrávkou On How Life Is. Macy se dočkala značného uznání kritiky i vřelého uvítání posluchačů právě hned u svého debutového alba, které se celosvětově proslavilo díky vydařené fúzi popu, rocku, hiphopu a soulu.

LIVE: Macy Gray napravovala reputaci a pochválila české vagíny

Díky singlům jako I Try, nebo Why Didn't You Call Me se z Macy Gray stala hvězda, se kterou pro příště museli všichni bez výjimky počítat. Její pestrá kariéra obsahuje několik cen Grammy, Billboard, MTV nebo Brit Awards a rekordní prodeje ve výši více než 25 milionů po celém světě. Její originální skladby jí pomohly nastartovat svou vlastní cestu k úspěchu a získat fanoušky i kritiky po celém světě.

vložte odkaz, text nemažte

Její už desáté studiové album Stripped obsahuje jazzové úpravy starších hitů jako I Try nebo Sweet Baby a vyšlo v září tohoto roku.

Vstupenky jsou v prodeji od 7. října v síti Ticketpro v cenovém rozpětí 890 - 2 490 Kč.

tz, jm

Témata: Macy Gray, koncerty, Sono centrum

zavřít