Madonna se představí jako Madame X. Čtrnácté album ohlásila singlem s Malumou

Vydáno 24.04.2019 | autor: redakce

Královna popu Madonna chystá v pořadí čtrnácté album Madame X, které vyjde 14. června. Deska je kolekcí patnácti skladeb, které jsou silně ovlivněné Madonniným životem v portugalském Lisabonu a jejím dlouholetým vztahem k latinsko-americké hudbě a kultuře. Zatím zveřejnila první singl Medellín.

Madonna se představí jako Madame X. Čtrnácté album ohlásila singlem s Malumou Madonna se představí jako Madame X. Čtrnácté album ohlásila singlem s Malumou

"Moje deska se narodila v Lisabonu," přibližuje nahrávání Madonna. "Našla jsem tam svůj kmen a kouzelný svět úžasných muzikantů, kteří obnovili mou víru, že hudba napříč světem je silně propojená a že je duší vesmíru." Produkce alba, na kterém Madonna zpívá anglicky, španělsky i portugalsky, se ujal Madonnin dlouholetý spolupracovník Mirwais, dále Mike Dean, který pracoval například s Kanye Westem, Travisem Scottem nebo 2Pacem, a v neposlední řadě Diplo. Mezi hosty na Madame X se objevuje například Quavonebo Swae Lee.

Madonna slaví šedesátku - TOP 10 nejikoničtějších písní Královny popu, která zpívala o sexu, potratech i bolesti

Madonna, celým jménem Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie, je na stránkách historie naší kultury zapsána jako sex symbol osmdesátých let, módní ikona, královna moderní hudby a bulváru, a především jako nejúspěšnější umělkyně všech dob, za což si dokonce vysloužila oficiální zápis do Guinessovy knihy rekordů.

Za svou kariéru vydala 57 hitů, které se umístily v Top 100 tabulkách, z nichž neuvěřitelných 38 se dostalo do Top 10, což se dosud žádnému interpretovi nepodařilo.

tz, jm

Témata: Madonna, Madame X, Medellín

zavřít