Marek Ztracený bez elektroniky: Klidnější turné už nikdy nepojede!

Vydáno 28.09.2016 | autor: Nicola Bernard

Marek Ztracený s kapelou se vydávají na podzimní akustické #HarmonikaTour 2016. To zahrne pět míst s omezenou kapacitou sálu. S nákupem vstupenek by si tedy zájemci měli raději pospíšit.

Marek Ztracený bez elektroniky: Klidnější turné už nikdy nepojede! Marek Ztracený začátkem roku v Liberci. Foto: Nicola Bernard

Slovo "akustické" dostane při #HarmonikaTour 2016 svůj nejčistší význam - všechna elektronika a moderní technologie půjdou stranou a nahradí je stará dobrá "tahačka" (harmonika), dvě španělky, akustická basa, metličky a jeden zpěv. Sám interpret uvedl: "Vyklidněnější turné už asi nikdy nepojedeme".

RECENZE: Marek Ztracený už má Pády za sebou, nová deska se mu povedla

Turné také nebude mít přesně daný playlist, délka koncertu bude tedy asi pokaždé trochu jiná - jednoduše podle toho, jak co přijde a jak to zrovna daného večera bude fungovat. Jediné, co může kapela opravdu slíbit, je to, že se diváci budou bavit. A oni sami také.

vložte odkaz, text nemažte

Kapela si turné dává tak trochu za odměnu. Chce si odpočinout odpočinout od velkých festivalových pódií a složitých zvukovek. Prostě hodit kytaru na záda a jet na koncert. Jako "zamlada".

Termíny turné:
30. 09. #Děčín, Le Garage Noir
21. 10. #Bílina, Kulturní dům Fontána Bílina
13. 10. #Praha, Loď Captain Morgan
28. 10. #Telč, Mexx Club
18. 11. #Frýdek-Místek, Music Club Eso

Témata: Marek Ztracený, Harmonika Tour, koncerty

zavřít