Mariah Carey si dá po silvestrovském fiasku pauzu od médií. Chystá se na turné s Lionelem Richie

Vydáno 10.01.2017 | autor: redakce

Málokterá událost vzbudila v hudebním světě na přelomu roku takové pozdvižení jako pokažené silvestrovské vystoupení Mariah Carey. Ta se stále celou situací cítí velmi ponížena a v nejbližší době se chce mediálnímu světu spíše vyhýbat. 

Mariah Carey si dá po silvestrovském fiasku pauzu od médií. Chystá se na turné s Lionelem Richie Mariah Carey si dá po silvestrovském fiasku pauzu od médií. Chystá se na turné s Lionelem Richie

"Je ostuda, že jsme byli svěřeni do rukou produkčního týmu, který se rozhodl těžit z problémů mimo naši kontrolu," rozčilovala se Mariah Carey, kterou produkční tým na stage pustil, i když prý věděl, že technicky není vše v pořádku. Produkce však tato obvinění popřela. 

POST SCRIPTUM (73): Mariah Carey se stala obětí špatné produkce. Svět se směje jejímu silvestrovskému debaklu

Mariah Carey se k celé věci vyjádřila také prostřednictvím audio nahrávky na svém Twitteru. "Ponížili mě. Nemohu popřít, že se cítím zraněná, ale zpracuji to. Jsem opravdu vděčná všem mým fanouškům, skutečným přátelům, kteří mě po celou dobu podporovali," svěřuje se Carey, která prý ve sluchátkách vůbec nic neslyšela. 

vložte odkaz, text nemažte

Zpěvačka se aktuálně chystá na společné turné s Lionelem Richie, které startuje v březnu. Potrvá až do konce května, termíny se však týkají pouze Severní Ameriky.

Témata: Mariah Carey, Silvestr, Lionel Richie

zavřít