Marilyn Manson se vrátí do Prahy! V Tipsport aréně představí novou desku

Vydáno 15.05.2017 | autor: redakce

Své nové album Heaven Upside Down představí Marilyn Manson nakonec i českému publiku. Po několika letních koncertech v Evropě totiž pán temmnoty přihazuje další termíny. V pražské Tipsport aréně vystoupí 19. listopadu. 

Marilyn Manson se vrátí do Prahy! V Tipsport aréně představí novou desku Marilyn Manson se vrátí do Prahy! V Tipsport aréně představí novou desku

Mansonovo desáté album původně nazvané Say10 mělo vyjít letos v únoru na den sv. Valentýna. Nestalo se. Až nedávno Marilyn Manson oznámil, že album ponese nakonec název Heaven Upside Down. V březnu se objevil na Instagramu záhadný vzkaz - " 6:19. Čas nadšel." Existují různé výklady, jeden z nich je ten, že by nové album mělo vyjít v červnu.

Marilyn Manson vydá nové album Heaven Upside Down. V červenci vyrazí na evropské turné

Před pár dny však všem zamotal hlavu svým dalším instagramovým postem, kde bylo 07.09 @DefiantOnes. Tak v červnu, v červenci nebo v září? Netušíme...Jedno je však jisté. Manson prohlásil, že "nové album bude to poslední, co by lidé čekali po vydání předešlé desky The Pale Emperor. Podle lidí, kteří novou desku slyšeli, je to něco mezi Antichrist Superstar a Mechanical Animals. Neměl jsem v úmyslu se vracet, ale všechno probíhá v kruhu. Na tuhle desku se hodí staré rčení, že ďáblovo největší tajemství je, že lidé nevěří, že existuje."

vložte odkaz, text nemažte

První vstupenky se začnou prodávat exkluzivně 17. května na zpěvákově webu, běžný předprodej bude zahájen 19. května. Lístky budou k dostání v cenových relacích od 990 do 1 290 Kč.

tz, jm, foto: promo, Petr Tibi

Témata: Marilyn Manson, Heaven Upside Down, koncerty

zavřít