Marilyn Manson vydá nové album Heaven Upside Down. V červenci vyrazí na evropské turné

Vydáno 14.05.2017 | autor: redakce

Marilyn Manson původně avizoval novou desku už na letošní únor - na Valentýna měla vyjít novinka nazvaná Say10. Termín však nedodržel a nyní oznámil, že i název bude nakonec jiný. Už koncem července také vyjede na evropské turné. 

Marilyn Manson vydá nové album Heaven Upside Down. V červenci vyrazí na evropské turné Marilyn Manson na koncertě v Praze v roce 2014. Foto: Petr Tibi

České fanoušky Marilyn Manson tentokrát svou návštěvou nepotěší, bude se ale několikrát pohybovat v naší blízkosti. Poprvé vystoupí 20. července v Budapešti, v dalších dnech se ukáže v polských Katovicích a německých Drážďanech. Šňůru završí 12. srpna ve francouzském Landerneau. 

Sjetý Marilyn Manson zase vyvádí. "Nechci spadnout na svůj penis!" řval na koncertě

vložte odkaz, text nemažte

Manson prohlásil, že nové album Heaven Upside Down bude hudebně odkazovat k tomu nejlepšímu z desek Antichrist Superstar a Mechanical Animals, se kterými slavil úspěch v 90. letech. Jeho zatím poslední studiovka The Pale Emperor vyšla v roce 2015 a oproti několika předchozím řadovkám se dočkala vřelého přijetí. Novinka, jejíž datum vydání je zatím neznámé, bude jeho v pořadí desátým albem. 

UPDATE: Marilyn Manson nakonec přece jen vystoupí i v České republice. Více zde.

jm, foto: Petr Tibi

Témata: Marilyn Manson, Heaven Upside Down, Say10, turné

zavřít