Maroon 5 už příští rok vystoupí premiérově v České republice

Vydáno 28.08.2018 | autor: Josef Martínek

Americká pop-rocková kapela Maroon 5 ohlásila pokračování veleúspěšného turné k desce Red Pill Blues, s nímž v příštím roce zavítá do Evropy - a poprvé i do České republiky. V O2 areně zahrají 5. června. 

Maroon 5 už příští rok vystoupí premiérově v České republice Maroon 5 už příští rok vystoupí premiérově v České republice

Skupina vznikla v roce 1994 jako středoškolská kapela s názvem Kasa's Flowers. Pod názvem Maroon 5 funguje od roku 2001, kdy si členové jasně zvolili hudební směr. Průlom přišel už v roce 2002 s vydáním desky Songs About Jane a hitem This Love, na který záhy navázal další veleúspěšný singl She Will Be Loved.

RECENZE: Maroon 5 chtějí být hitoví za každou cenu

Aktuálně mají Maroon 5 na trhu v pořadí již šesté studiové album Red Pill Blues, se kterým vyrazili letos v březnu na americké turné čítající více než čtyřicet zastávek. V příštím roce se s ním vydají také do Evropy a neminou ani Českou republiku. 

V pražské O2 areně budeme moci Maroon 5 vidět 5. června 2019. Oficiální předprodej vstupenek bude zahájen 31. srpna v 9:00 hodin v síti Ticketportal v ceně 1 590 - 2 290 Kč.

V roli speciálního hosta se představí norská zpěvačka Sigrid, která je považována za jeden z největších objevů posledních let.

Témata: Maroon 5, Adam Levine, Sigrid, Red Pill Blues

zavřít