Marpo vydává novou desku, vzápětí vyjede na jarní klubové turné

Vydáno 25.01.2018 | autor: redakce

5. března vydá Marpo nové album Dead Man Walking, které považuje podle svých slov za svoje nejosobnější. Naživo ho spolu se svým TroubleGangem představí na speciálním klubovém turné Road To MarpoArena, které odstartuje 7. března v pražském Lucerna Music Baru a pokračuje dalšími deseti zastávkami po celé České republice.

Marpo vydává novou desku, vzápětí vyjede na jarní klubové turné Marpo vydává novou desku, vzápětí vyjede na jarní klubové turné

Album Dead Man Walking bylo nahráno v anglických Modern World Studios s producentem Marcusem Tranem a Clintem Murphym, který má za sebou spolupráce s rapperem 50 cent nebo Manic Street Preachers. 

"Rád bych všechny pozval na sérii speciálních klubových koncertů. Před každým koncertem uspořádáme setkání s fanoušky, zahrajeme set složený z nový desky Dead Man Walking plus samozřejmě zahrajeme naše největší pecky," říká Marpo a doplňuje: "Večírek bude pokračovat až do ranních hodin za podpory našich nejlepších party DJs."

VIDEO: Marpo představil první singl z desky Dead Man Walking. Do O2 areny už si lístek rezervovalo 7 tisíc lidí

Dá se říct, že klubové turné Road to MarpoArena bude takovým předkrmem před epickým koncertem 19. května v O2 Areně, na který již zbývá poslední čtvrtina vstupenek. „O2 Arena bude vrcholem naší dosavadní cesty, chystáme koncert, jaký v Čechách ani na Slovensku ještě nebyl,“ uzavírá Marpo.



Téma: Marpo, Lenny, 50 cent, Manic Street Preachers, TroubleGang 

, tz

zavřít