MarpoDrome vypukne příští rok v Letňanech. Rapper přizve i dvě zahraniční kapely

Vydáno 09.10.2018 | autor: redakce

Po zdolání pražské O2 areny si Marpo se svou kapelou TroubleGang vytyčil další cíl. Tím je koncert v Letňanech 28. září příštího roku. Akce bude pojata jako vlastní minifestival, přizvány totiž budou i dvě zahraniční kapely. Vystoupení Marpa se ponese v duchu třetí světové války. 

MarpoDrome vypukne příští rok v Letňanech. Rapper přizve i dvě zahraniční kapely MarpoDrome vypukne příští rok v Letňanech. Rapper přizve i dvě zahraniční kapely

"Pro drastickou většinu je O2 arena vrchol všeho. Celý kariéry. Dvacetiletý cesty. Cesta TroubleGangu ale trvá teprve 6 let a za tak krátkou dobu se dostat na vrchol se ještě nepodařilo nikomu. V různejch rozhovorech z nás páčili, že další milestone by mohl být Eden nebo Strahov 2020. Taky jsme si to mysleli... ale už v pondělí, dva dny po skončené MarpoAreně jsme měli vymyšlenej novej koncept - halu už větší udělat nemůžeme, takže musíme ven, ale čekat do 2020 se nám rozhodně nechce!" uvedl mimo jiné Marpo

LIVE: Marpo, král českého hip hopu, zbořil hranice. Do O2 areny si přizval Lenny a bývalé kolegy z Chinaski

"Tohle nás dovedlo k myšlence, že náš další megaprojekt bude open-air pro 25 000 lidí, termín sobota 28. září 2019 a lokace - pražský letiště Letňany. O2 arena ukázala, co dokážeme v hale … teď bychom vám rádi předvedli, jak vypadá open-air v naší produkci!

Je lepší zažít třetí světovou válku s náma v Letňanech, než doopravdy na vlastní kůži. Nechceme jen stage s tématem války - chceme, aby ses ocitnul uprostřed bojiště. Manévry. Mayhem. Zážitek, kterej připravujem, nepůjde s ničím jiným srovnat.

Jako exkluzivní hosty pozveme dvě zahraniční kapely, jejichž jména bychom rádi prozradili v dostatečném čase - nejpozději půl roku před akcí. Zatím si je necháváme jako překvapení a třešničku na dortu.

Nejen díky exkluzivním hostům, největšímu pódiu pro český koncert, show nabitou efekty a poctivou produkcí půjde jednoznačně o nejdražší akci české kapely vůbec."

Předprodej vstupenek byl spuštěn exkluzivně zde

jm

Témata: Marpo, MarpoDrome, TroubleGang

zavřít