Marta Kubišová zazpívá Naposledy v Lucerně. Doprovodí ji Lucie Bílá, Aneta Langerová nebo Václav Neckář

Vydáno 23.10.2017 | autor: redakce

Marta Kubišová se letos na podzim rozhodla definitivně uzavřít svou bohatou pěveckou kariéru. V rámci programu Marta naposledy zavítá i do pražské Lucerny, na místo, které je pro ni symbolické. Se svými hosty zde vystoupí 27. října. 

Marta Kubišová zazpívá Naposledy v Lucerně. Doprovodí ji Lucie Bílá, Aneta Langerová nebo Václav Neckář Marta Kubišová zazpívá Naposledy v Lucerně. Doprovodí ji Lucie Bílá, Aneta Langerová nebo Václav Neckář

Pražská Lucerna nebyla vybrána náhodou. Marta Kubišová v ní začínala svou pěveckou kariéru a po téměř dvacetiletém zákazu v prosinci 1989, tedy po pádu komunismu, měla též první koncert právě tam. Nyní se kruh uzavírá. Marta Kubišová vystoupí v pražské Lucerně. Již nyní je potvrzeno několik hostů. Na pódiu si s Kubišovou naposledy zazpívá Václav Neckář, Aneta Langerová nebo Lucie Bílá.

Marta Kubišová interview: Zpívání mi chybět nebude. Nestýskalo se mi po něm, ani když jsem zpívat nesměla

"Těším se do Lucerny, do toho vroucího kotle a magického sálu, v němž  jsem měla tu čest mnohokrát zpívat ve své první i druhé kariéře," přiznala Marta. "Vidím proto jako symbolické, že právě v Lucerně se s kapelou Petra Maláska krátce před svými 75. narozeninami rozloučím s pražským publikem," doplnila zpěvačka.

Koncert v Lucerně je zároveň předposledním v její pěvecké kariéře. Definitivně se s fanoušky rozloučí 1.listopadu v Českých Budějovicích, v den svých 75. narozenin.

tz, jm

Témata: Marta Kubišová, Marta naposledy, Lucerna

zavřít