Michal Hrůza vyrazí na turné po zámcích, jeho hosty budou Mňága a Žďorp, Anna K. nebo Tata Bojs

Vydáno 11.05.2017 | autor: redakce

K  oslavě dvaceti let na hudební scéně a nové desce Sám se sebou, která vychází 19. května, vyrazí Michal Hrůza s Kapelou Hrůzy v květnu a červnu na koncertní turné po českých a moravských zámcích. Vystoupení v prostorách zámků Sychrov, Zbiroh, Valtice a Telč doplní bohatý odpolední program pro celou rodinu, kterým provede herec Marek Taclík. Hosty budou Mňága a Žďorp, Tata Bojs, Anna K., Thom Artway, Jan Budař nebo kapela Naděje.

Michal Hrůza vyrazí na turné po zámcích, jeho hosty budou Mňága a Žďorp, Anna K. nebo Tata Bojs Michal Hrůza vyrazí na turné po zámcích, jeho hosty budou Mňága a Žďorp, Anna K. nebo Tata Bojs

"Mám radost, že se na našem turné na zámcích objeví kapely, které mám velmi rád. Mňága a Žďorp, kterou sleduji od samého začátku, Tata Bojs, které považuji za jednu z našich nejlepších kapel vůbec, Anna K., kterou znám spoustu let, i nový úžasný písničkář Thom Artway. Vystoupí i můj letitý kamarád Honza Budař a myslím, že návštěvníky koncertů potěší také nová kapela Naděje," říká Michal Hrůza, který také v květnu vydává po třech letech novou autorskou desku Sám se sebou. Na zámeckém turné zahraje Hrůza divákům jak skladby z nového alba, tak výběr z oblíbených starších písní.

LIVE: My máme rukavice! Michal Hrůza s kapelou zahájili Jizerskou padesátku koncertem v Liberci

Program jednotlivých koncertů bude koncipován jako jednodenní zážitkově-hudební a zároveň kulturně-historická akce pro celou rodinu. Zámecké areály se otevřou ve 14 hodin a na návštěvníky čeká bohatý doprovodný program. Například v dětské zóně se nejmladší účastníci pod taktovkou centra Kidtown zúčastní projektu Škola Písničkou, během kterého si vyzkoušejí hru na rozličné hudební nástroje. Chybět nebude ani divadelní představení v podání Tomáše Měcháčka a jeho hereckých parťáků s názvem Sešli se tři a stalo se. 

vložte odkaz, text nemažte

"Naše fanoušky chceme pozvat do nevšedního prostředí českých a moravských zámků, kde kromě hlavního bodu programu mohou vyrazit i na prohlídku zámku a poté si užít v zámeckém parku doprovodné aktivity pro celou rodinu. Těšíme se na nádherná prostředí i zámeckou atmosféru. Je úžasné si na jediném místě zahrát a zároveň se osobně setkat a popovídat s lidmi, kteří dorazí," říká ke koncepci koncertů Michal Hrůza.



Hlavní večerní koncert Michala Hrůzy a Kapely Hrůzy začne kolem 20. hodiny. Jako host s nimi vystoupí zpěvačka Olga Königová. "Snažil jsem se na každé desce udělat písničku s nějakou zpěvačkou. Vedle Lenky Dusilové, Anety Langerové, Katky Knechtové a Kláry Vytiskové se mi podařilo oslovit Olgu Königovou z kapely Ille, která se mnou nazpívala píseň Rozcestí," vysvětluje Michal Hrůza.

Turné odstartuje 20. května na Státním zámku Sychrov, 27. května se Michal Hrůza s kapelou představí fanouškům na západočeském zámku Zbiroh, 3. června na Státním zámku Valtice a 17. června na Státním zámku Telč. Vstupenky pro rodiny s dětmi a ZTP/P jsou za zvýhodněnou cenu. Děti do 150 cm mají vstup zdarma.

Témata: Michal Hrůza, Hrůza na zámku, koncerty, Sám se sebou

zavřít