MIG 21 obšťastní Araby. Zahrají v Abu Dhabi

Vydáno 21.10.2015 | autor: admin

Kapela MIG 21 rozjela počátkem října úspěšné turné, nazvané podle jednoho z největších hitů z posledního CD Album – Štěstí hejbe planetou. Nyní přivezou štěstí i do Spojených arabských emirátů.

MIG 21 obšťastní Araby. Zahrají v Abu Dhabi MIG 21 obšťastní Araby. Zahrají v Abu Dhabi

A kde všude by mělo štěstí pohnout planetou?  "Předpokládám, že to bude všude tam, kde budeme hrát,“ říká Tomáš Polák, autor muziky ke všem písním kapely MIG 21. Nyní se  skupina rozhodla odvézt planetohybné štěstí také do zahraničí.  V rámci oslav  vzniku samostatného Československa připravila pro své české a slovenské fanoušky žijící v zahraničí překvapení v podobě unikátního koncertu, který se uskuteční 29. října 2015 ve 22.00 hodin v Yas Beach Clubu v hlavním městě Spojených arabských emirátů, Abu Dhabi.

VIDEO: Mig 21 a Vojta Dyk si hrají na rappery

Všichni krajané, kteří se budou v tomto termínu na místě nebo jeho okolí nacházet, mají jedinečnou příležitost zažít živé vystoupení skupiny MIG 21 v neopakovatelné atmosféře na exotické pláži. MIG 21 pouze na tomto koncertě představí průřez své tvorby a zahraje  největší hity od Malotraktoru až po současnou hitovku Diskobůh.

Hostem koncertu a následné warm up party přímo na pláži  Yas Beach Clubu bude česká DJ IM Cyber. Patronaci nad akcí převzalo Velvyslanectví České republiky v Abú Dhabí.

tz, jm

 

zavřít