Mike Shinoda vydá v červnu sólové album. Vypsal se na něm ze smrti Chestera

Vydáno 05.04.2018 | autor: Markéta Koloničná

Mike Shinoda z Linkin Park před nedávnem doplnil své Post Traumatic EP o další dvě nové skladby. Sólové album vydá už 15. června letošního roku.

Mike Shinoda vydá v červnu sólové album. Vypsal se na něm ze smrti Chestera Mike Shinoda vydá v červnu sólové album. Vypsal se na něm ze smrti Chestera

Frontman Linkin Park novou tvorbou reaguje na nedávnou sebevraždu zpěváka Linkin Park Chestera Benningtona. Před několika týdny už publikoval tři skladby v rámci Post Traumatic EP - sám je napsal i produkoval, zároveň k nim vytvořil vizuály z toho, co natočil a namaloval. "Zármutek je osobní, intimní zkušenost," komentoval to. "Tohle nejsou Linkin Park ani Fort Minor. Jsem to jen já... Nevím, kam tahle cesta vede, ale jsem rád, že ji s vámi mohu sdílet."

VIDEO: Mike Shinoda z Linkin Park se na svém EP vyrovnává se smrtí Chestera Benningtona

Smrt Chestera Shinodu hluboce zasáhla. Zavřel se ve svém domě v Los Angeles a bez jakýchkoli plánů se pokusil ze zármutku vypsat. Postupně nahrál šestnáct skladeb, které nyní hodlá vydat na sólové desce a živě představit v létě na festivalech (např. Identity v Los Angeles, Reading a Leeds v Anglii nebo Summer Sonic v Japonsku). Kromě tří již známých věcí bude album obsahovat i dvě nově zveřejněné skladby Crossing A Line a Nothing Makes Sense Anymore.

Témata: Mike Shinoda, Linkin Park, Chester Bennington, Post Traumatic

zavřít