Miley Cyrus přezpívala do seriálu Black Mirror písničku od Nine Inch Nails a udělala z ní popový song

Vydáno 14.06.2019 | autor: Aleš Harazim

Nine Inch Nails jsou tvrdá industruální kapela s tvrdým zvukem. Ale jak se zdá, i z NiN se dá udělat popíček hodící se k Miley Cyrus. Právě něco takového vzniklo pro seriál Black Mirror společnosti Netflix a ta vydala také celý song k poslechu. Jste odvážní?

Miley Cyrus přezpívala do seriálu Black Mirror písničku od Nine Inch Nails a udělala z ní popový song Miley Cyrus přezpívala do seriálu Black Mirror písničku od Nine Inch Nails a udělala z ní popový song

Nedávno začala na Netflixu nová série Black Mirror od tvůrce Charlieho Brookera a v jedné z nových epizod hraje v hlavní roli právě Miley Cyrus. V díle s názvem Rachel, Jack and Ashley Too ztvárňuje popovou zpěvačku Ashley O a v jednu chvíli tam zpívá předělanou písničku od Nine Inch Nails s novým textem. Z originálního Head Like a Hole se stalo On a Roll a představte si, sám Trent Reznor všechno schválil a přišlo mu to jako výborný nápad!

RECENZE: Miley Cyrus si na desce Younger Now dopisuje svou pohádku

Trent Rezor je totiž velkým fanouškem Black Mirror, takže když mu Charlie Brooker napsal se svým nápadem přetextovat Head Like a Hole a vytvořit z tohoto songu popovou verzi, ihned s tím souhlasil. Rezor k této příležitosti začal dokonce prodávat speciální trička, jak můžete vidět na obrázku nahoře.

TOP 10 zahraničních skladeb roku 2018: Lady Gaga a Bradley Cooper, Justin Timberlake i Mark Ronson s Miley Cyrus

Tady je ta nádhera:

Miley Cyrus minulý měsíc vydala EP She Is Coming. Jde o její první hudební projekt po vydání Younger Now v roce 2017.

Text: Aleš Harazim

Témata: Nine Inch Nails, Miley Cyrus, Black Mirror, cover, seriál

zavřít