Monkey Business završí sezónu třemi vánočními koncerty v Praze, příští rok vydají nové album

Vydáno 14.11.2017 | autor: redakce

Letošní sedmnáctou sezonu, kterou skupina Monkey Business věnovala další části koncertního turné Už jsi zaplatil daň z práva na život?, ale i mnoha dalším vystoupením po celé republice, završí na třech koncertech v pražském Lucerna Music Baru. Tradiční předvánoční vystoupení, na kterém zazní největší hity, proběhnou 12., 13. a 14. prosince.

Monkey Business završí sezónu třemi vánočními koncerty v Praze, příští rok vydají nové album Monkey Business završí sezónu třemi vánočními koncerty v Praze, příští rok vydají nové album

"Každý koncert bude něčím ojedinělý a možná se na nich objeví i lidé, které byste nečekali. Hrát na jednom místě tři dny po sobě je pro nás nezvyklé, ale na Lucernu se každý rok moc těšíme a dlouho dopředu se na ni připravujeme. Dejte si vánoční dárek dříve než 24. prosince, vezměte kamarády a přijďte za námi před Vánoci do Lucerny," zve zpěvák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert.

FOTOREPORT: Monkey Business zavítali do Kavárny de Luxe. Ve Žlutých lázních převzali Zlatou desku

V dohledné době chystá kapela také novou desku. "Roman Holý složil nádherné písničky a teď se nacházíme v nejnáročnější fázi, kdy se snažíme texty sladit s hudbou. Chceme se opět spojit s dobrými muzikanty a zpěváky a ve hře jsou skvělá jména. Příští rok album určitě vyjde," říká Ruppert.

V letošním roce se v kapele Monkey Business po šestnácti letech vystřídaly zpěvačky - Tonyu Graves nahradila Tereza Černochová. "První sezóna s Monkey Business? Na to neexistuje jedno slovo. Anebo vlastně jo...  prostě BOŽÍ! Tam moc šťastná tam jsem," říká Černochová, která se skupinou Monkey Business absolvovala celou koncertní sezónu.

Jarní a podzimní turné 2017 absolvovala skupina Monkey Business vedle nové zpěvačky také s novou laserovou show, novými zářivými kostýmy i novými aranžemi skladeb. To vše bude k vidění i na předvánočních koncertech v Lucerna Music Baru.

Sedmnácté narozeniny oslavila kapela tradičním květnovým koncertem v pražských Žlutých lázních a jako dárek si k nim v létě nadělila zbrusu nový videoklip k hitu Sex and Sport? Never! ze stejnojmenné desky, která vyšla v roce 2015.

tz, jm, Foto: Jana Zvolánková

Témata: Monkey Business, Lucerna Music Bar, Sex and Sport? Never!

zavřít