Mydy Rabycad zahrají po úspěchu v Evropě také v Lucerna Music Baru. A v březnu na Žebříku

Vydáno 22.10.2015 | autor: admin

Mydy Rabycad, electroswingová senzace, která dobývá česká i zahraniční pódia, se připojí k oslavám 20. narozenin Lucerna Music Baru. Na 27. října si přizvali i zajímavé hosty: Fazy Luckers DJ N’zyma a kytaristy Lukáše Chromka, DJe Akvamena a nestora českého elektroswingu DJe Mackie Messera.

 

Mydy Rabycad zahrají po úspěchu v Evropě také v Lucerna Music Baru. A v březnu na Žebříku Mydy Rabycad vystoupí příští rok na Žebříku

Na letní cesty Mydy Rabycad, během kterých odehráli zhruba 40 koncertů, z toho třetinu v zahraničí, vzpomíná zpěvačka Žofie Dařbujánová: "Krásné byly třeba koncerty v Británii. Úžasným zážitkem bylo vidět v Bridportu ve výlohách plakáty se svojí fotkou a jménem kapely a potkávat lidi, kteří nás zastavovali a říkali, jak se těší na večerní koncert. Nedávno jsme zjistili, že se tam narodila PJ Harvey. Je možné, že nám tam mezi dvěma sty lidmi tleskali její příbuzní nebo spolužáci z hudebky…” směje se frontwoman.

BLOG: Mydy Rabycad o Szigetu aneb Česká kapela na světovém festivalu

K dalším nezapomenutelným zážitkům řadí kapela také účast na největším středoevropském festivalu Sziget, historicky pravděpodobně první pozici českých headlinerů ve Velké Británii na Maui Waui festivalu v Suffolku nebo vystoupení na kultovním elektronickém Fusion Festivalu v německém Lärzu. Ale také skvělý koncert na letošním ročníku pražských United Islands, kterým vyvrcholil jeho první den v Kinského zahradě.

Lucerna Music Bar ladí svými dvaceti lety ideálně k Mydy Rabycad, jejichž věkový průměr je dnes něco přes jednadvacet let. Lze se tedy těšit na souznění atmosféry jednoho z nejlepších klubů v Praze, nezkrotné energie, talentu a drajvu kapely i skvělého publika.

Veselice s Mydy Rabycad začíná v Lucerna Music Baru v úterý 27. října od 21 hodin, vstupenky za nejvýhodnější cenu 200 Kč jsou k mání přímo v pokladně LMB, a dále s navýšením o poplatky v předprodejích sítích GoOut.cz a Ticketpro.

S předstihem můžeme prozradit, že na Mydy Rabycad se naživo mohou těšit i návštěvníci příštího Žebříku. Skupina vystoupí na slavnostním vyhlášení 11. března v Plzni.

tz, jm

 

 

 

zavřít