Na Letní Letné vystoupí James Harries, Ille, emozpěv nebo Diva Baara

Vydáno 31.08.2017 | autor: redakce

James Harries, Ille, emozpěv, Tomas Bocek, Diva Baara, The Dog Fight, baset, Ondřej Cihlář a Ondřej Bauer z VOSTO5, ty všechny uvidíte na Tranzistor Letní Letné v rámci festivalu v šapitó Letní poloha 1. září od devíti večer. 

Na Letní Letné vystoupí James Harries, Ille, emozpěv nebo Diva Baara Na Letní Letné vystoupí James Harries, Ille, emozpěv nebo Diva Baara

Tranzistor je malý domácí label, který zesiluje zejména hudební umělecké počiny a během své krátké existence si vybudoval pevnou pozici mezi nezávislými vydavatelstvími v České republice. Od svého vzniku pořádá kulturní akce, na kterých se jeho umělci setkávají. "V Tranzistoru panuje mezi kapelami taková zvláštní rodinná nálada, a když už dlouho nic společně neděláme, ozve se někdo ze stáje, že se musíme vidět a zahrát si. Moc si toho vážím, protože udělat si společný koncert a revue vydá za tisíc showcasů. Navíc díky Ondřejům z VOSTO5 celý večer nabírá zcela nové rozměry," říká o akci zakladatel labelu David Landštof. 

LIVE: James Harries a Maella - uhrančivý kytarový pop s mezinárodním přesahem

V rámci divadelního festivalu Letní Letná se představí umělci, kteří chystají ještě letos své novinky. Ty zde budete moci slyšet v premiéře. Britský zpěvák James Harries zahraje chystaný singl, který bude mít premiéru už v září, duo emozpěv se tentokrát představí jako kapela, Ille fanoušky překvapí v netradiční sestavě za doprovodu speciálního Tranzistor bandu, Diva Baara vás okouzlí svým šarmem a roztančí v rytmu swingu, Tomas Bocek chystá nový country song, v premiéře zazní písně kameramana baseta, anglo-američtí The Dog Fight se postarají o pořádnou porci indie pop-rocku a ani tentokrát nebude chybět John Lemon. Letní akce navazuje na únorovou revue, kterou prováděla známá herecká dvojice Ondřej Cihlář a Ondřej Bauer z divadla VOSTO5.



"Vydavatelství Tranzistor se již po celá desetiletí daří z našeho diskotékového bohatství vybírat ty nejvybroušenější klenoty československé scény. Je nám velikou ctí se již pravidelně setkávat s talenty tanečních parketů na pravidelných přehrávkách a na tu zářijovou, se pak těšíme obzvláště. Jiří Zimola a Radek Pastušák, konferenciéři přehrávek," navnazují na večer Ondřej Bauer a Ondřej Cihlář.

Akce se uskuteční 1. září od devíti hodin na Letní Letné v šapitó Letní poloha. Vstupné je zdarma.

Témata: Tranzistor, Ille, James Harries, emozpěv, Tomas Bocek

zavřít