Na Radbuza festu se předvedou Vypsaná fixa i zpěvačky ze Superstar a X-Factoru

Vydáno 05.09.2016 | autor: redakce

Headlinerem letošního ročníku bude Vypsaná fixa, která se na Radbuza festu představí vůbec poprvé. Ostřílené pardubické punkrockery a řadu dalších kapel uvidíme v sobotu 17. září na Náměstí T. G. M. v Dobřanech u Plzně.

Na Radbuza festu se předvedou Vypsaná fixa i zpěvačky ze Superstar a X-Factoru Vypsaná Fixa na nedávném koncertě na Střeleckém ostrově. Foto: Tomáš Vlach

Už odpoledne zahraje např. plzeňská formace ISUA, v jejímž čele stojí zpěvačka Giudi, finalistka soutěže X-Factor. Poté jistě nenechá nikoho v klidu devítičlenná ska-reggae formace V3SKA, a uvidíme i někdejší vítězku Superstar Sabinu Křovákovou, která se svým bandem přehraje loňskou autorskou desku Sirkama.

V programu nechybí ani hardrockový Electric, v jehož sestavě nalezneme členy legendární Alice, a v samém závěru se lze těšit ještě na Lucii revival.  Nejočekávanější aktéři festivalu - Vypsaná fixa - pochopitelně vystoupí v hlavním večerním čase.

Hrady CZ se loučily na Bezdězu, hráli Kabát, Vypsaná Fixa i UDG

"Vypsaná fixa bude hrát minimálně hodinu a půl, tedy podstatně déle než na běžných festivalech, a v jejím setlistu by tak neměla chybět žádná ze zásadních skladeb," dodává za organizátory Jarda Hudec, jinak ředitel Hudebních cen Žebřík a šéf magazínu iREPORT.

Radbuza fest 2016 začíná v 15 hod., ale na náměstí to bude žít už od brzkého rána, kdy zde odstartuje Dobřanská padesátka a nedlouho poté kvalifikační závod Stihl Timbersports.

Vstup na nabitý celodenní program v Dobřanech je zdarma!

www.radbuzafest.dobrany.cz

foto Tomáš Vlach

Témata: Radbuza fest, Vypsaná Fixa, ISUA, Sabina Křováková, Alice,

zavřít