Na Výstavišti proběhne v květnu nový festival UP, potěší příznivce elektroniky. Vystoupí i Ricardo Villalobos

Vydáno 20.12.2017 | autor: redakce

První ročník festivalu UP se bude konat 11. - 13. května příštího roku na jednom z nejstarších významných pražských míst, na Výstavišti v Holešovicích. Slibuje silný start, příznivce elektroniky láká na jména jako jsou ostřílený Ricardo Villalobos, Sonja Moonear nebo Magda. Jako support byli mimo jiné oznámeni i Ion Ludwig, Barac i Luigi Tozzi. Line-up pak doplní sestava místních umělců jako je Oliver Torr, Fatty M, Schwa a Bruno Curtis.

Na Výstavišti proběhne v květnu nový festival UP, potěší příznivce elektroniky. Vystoupí i Ricardo Villalobos Na Výstavišti proběhne v květnu nový festival UP, potěší příznivce elektroniky. Vystoupí i Ricardo Villalobos

Třídenní akce bude svůj program hostit na jedné vnitřní scéně a třech venkovních. UP Festival je první akcí svého druhu v České republice. Mísí techno, house a minimal hudební produkci na jednom místě. Přinese 72 hodin nonstop kvalitní underground hudby zajištěné celou řadou zavedených jmen, stejně tak jako místních talentů.

Hlavním cílem je vytvořit nové hudební hnutí v zemi, ve které se ze spící scény stala rychle se vyvíjející, čímž se Česká republika zařadí na evropskou festivalovou mapu jednou provždy. Další informace a vstupenky najdete na oficiálních stránkách festivalu UP.

Témata: festival UP, Ricardo Villalobos, Výstaviště

zavřít