Narozeniny Climaxu proběhnou v Roxy pod taktovkou Rogera Sancheze, ikony newyorské house music

Vydáno 01.06.2017 | autor: redakce

Americká legenda house music, autor nespočtu legendárních tracků a držitel Grammy přijede v listopadu jako speciální host devatenáctých narozenin nejstarší české klubovky Climaxu. Rogera Sancheze doplní 25. listopadu resident Chris Sadler a další hosté.

Narozeniny Climaxu proběhnou v Roxy pod taktovkou Rogera Sancheze, ikony newyorské house music Narozeniny Climaxu proběhnou v Roxy pod taktovkou Rogera Sancheze, ikony newyorské house music

Newyorský producent, DJ a autor několika nesmrtelných remixů Roger Sanchez působí na scéně už od roku 1990, kdy vydal svůj první singl Luv Dancin. Roger společně se svými parťáky Ericem Morillem a Davidem Moralesem vytáhl newyorskou house music na světové výsluní. Jeho druhým domovem je přirozené španělský ostrov Ibiza, kde má několik rezidentur, a to nepřetržitě od roku 2000. Na konci května byl i headlinerem openingu klubu Privilege.

Klubová sezóna v Roxy vyvrcholí s houseovými baviči Super Flu

Roger Sanchez vydal 5 studiových alb. Z nekonečného seznamu releasů a remixů stojí za to vypíchnout především remix Hella Good od No Doubt, za který dostal v roce 2003 Grammy, rádiový hit Another Chance s klipem od Phillipe Andre nebo dancefloor hymnu Turn On the Music. Roger je také kouzelníkem za mixem a jsme v očekávání, co předvede na další oslavě narozenin Climaxu. 

vložte odkaz, text nemažte

Předprodej začíná ve středu 1. června 14:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin. Poté i v ostatních předprodejích.

tz, jm

Témata: Roger Sanchez, Climax, Roxy

zavřít