Narozeniny Roxy zahájí Slaves, gratulovat budou i High Contrast nebo Chris Liebing

Vydáno 19.10.2018 | autor: Andrea Černá

Čtyřdenní oslavy narozenin klubu Roxy pod názvem BE26 odpálí britští Slaves. I další koncerty ale stojí za pozornost, gratulovat přijedou Chris Liebing a High Contrast. Slavit se bude také na přehlídce české alternativy Soundz Czech. Poznačte si v kalendářích data od 24. do 27. října.

Narozeniny Roxy zahájí Slaves, gratulovat budou i High Contrast nebo Chris Liebing Narozeniny Roxy zahájí Slaves, gratulovat budou i High Contrast nebo Chris Liebing


Slaves
, 24. října

Už ve středu bude mít koncert headliner letošních narozenin - kapela Slaves. Do Česka duo zavítalo naposledy v červenci na Colours of Ostrava, kde šlo časově proti Jessie J. Nyní bude mít v klubovém prostředí Roxy prostor samo pro sebe. Slaves jsou pankáči, jak má být, čekejte proto pořádnou party. Britové se za docela krátkou dobu své existence dostali do čela tamních žebříčků, byli nominovaní na Mercury Prize a vyprodané slavné sály jim nejsou cizí. Středeční večer je proto příslibem energického odpálení narozeninových oslav. Jako support vystoupí Alligator.

SOUTĚŽ: Slaves na narozeninách Roxy

Soundz Czech, 25. října

O den později půjde o akci mnohem hromadnější. Soundz Czech je festival svěžích interpretů české alternativy. V Roxy a NoD zahrají ve čtvrteční večer i kapely, které jsou svěží už pěkně dlouho, ale stále nejsou oposlouchané. Takové Zrní není třeba představovat, FVTVRE v čele s Kayem Buriánkem také ne. Prostor dostanou i nováčci na scéně. Složení je multižánrové od garážových Branko’s Bridge přes dark-wave projekt Pris po hiphopové Atlantik. Celkem třináct vystupujících a projektů, čtyři stage a vstup za stovku, to je dobrý poměr cena/výkon.

SOUTĚŽ: BE26 Soundz Czech

Chris Liebing, 26. října

Pátek se ponese ve znamení techna. Z Německa dorazí Chris Liebing, jako support si doveze Kaisersoze a Subgate a na druhé stage zahraje Arturo Legorreta. Chris Liebing je legendární DJ, který se zasloužil o posunutí žánru techna na globální úroveň. Je i zdatným remixérem, jeho loňská verze Extase patří na Spotify k nejhranějším.

Techno veličina Chris Liebing přiveze na narozeniny klubu Roxy nové album

High Contrast, 27. října

Posledním gratulantem bude v sobotu High Contrast alias Lincoln Barrett. Velšská legenda drum'n'bassu loni vydala šestou studiovou desku Night Gallery a spolupracovala na soundtracku k filmu T2 Trainspotting. Všechna jeho minulá vystoupení v Roxy byla vyprodaná, proto bude High Contrast zárukou důstojné zavírací party.

High Contrast je prvním headlinerem 26. narozenin Roxy

Témata: Roxy, narozeniny Roxy, BE26,  Slaves, Soundz Czech, Chris Liebing, High Contrast

zavřít