Natalie Imbruglia zazpívá v Česku a na Slovensku hit Torn a další známé písně

Vydáno 07.10.2017 | autor: redakce

Natalie Imbruglia, australská zpěvačka, skladatelka, herečka a modelka vystoupí na konci listopadu v České republice. Písně ze své poslední desky Male i starší hity zazpívá nejprve 29. listopadu v brněnském Semilassu, o den později pak v pražském SaSaZu. Vystoupí i na Slovensku, 28. listopadu ji uvidí fanoušci v Trenčíně. 

Natalie Imbruglia zazpívá v Česku a na Slovensku hit Torn a další známé písně Natalie Imbruglia zazpívá v Česku a na Slovensku hit Torn a další známé písně

Zpěvačka o sobě dala naposledy vědět albem Male (2015), které je složeno z cover verzí původně čistě mužských singlů. Kritici tehdy vyzdvihovali zejména ženskou jemnost, eleganci a nadhled, se kterým Imbruglia podává své akustické verze např. Instant Crush od Daft Punk, Cannonball od Damiena Rice, Friday I´m in Love od The Cure či Only Love Can Break Your Heart Neila Younga.

Natalie Imbruglia: Sexy a šokující

Nejen své poslední album přijede zpěvačka představit svým fanouškům na konci listopadu. Dojde i na její největší hity z konce 90. let a prvního desetiletí nového milénia. Brněnskému publiku se představí v kulturním centru Semilasso, kde zahraje od osmi hodin 29. listopadu. Ve stejný čas o den později vystoupí v pražském SaSaZu. 

Zpěvačku, která se koncem 90. let proslavila hitem Torn, znají fanoušci i díky písním jako Big Mistake, Smoke, That Day, Wrong Impression nebo Shiver. Po úspěchu se singlem Torn prodala sedm milionů kusů svého debutového alba Left of the Middle a skladba má na YouTube dosud bezmála 110 milionů zhlédnutí.

Natalie Imbruglia vydala pět řadových alb a jednu výběrovku singlů. Je známá svou pracovitostí a angažmá v několika uměleckých oblastech. V mládí nastartovala hereckou kariéru v populárním seriálu Neighbours, později hrála i v několika filmech (např. Johnny English a Underdogs). Díky své kráse se stala hlavní tváří známé kosmetické značky. Vedle umění se ale věnuje i charitativním projektům, je označovaná za aktivní filantropku.

Natalie Imbruglia LIVE
28. 11. Trenčín, Piano Club
29. 11. Brno, Semilasso
30. 11. Praha, SaSaZu

tz, jm

Témata: Natalie Imbruglia, Torn

zavřít