Nejprodávanější country zpěvačka Shania Twain zazpívá v Praze. Představí comebackové album

Vydáno 09.10.2017 | autor: redakce

Shania Twain vydala na konci září nové album Now, kterým se vrátila po patnácti letech. I po této dlouhé pauze si udržela přízeň fanoušků a vyšvihla se na první místo americké hitparády. České příznivce potěší 6. října 2018, kdy vystoupí v pražské O2 areně. 

Nejprodávanější country zpěvačka Shania Twain zazpívá v Praze. Představí comebackové album Nejprodávanější country zpěvačka Shania Twain zazpívá v Praze. Představí comebackové album

Kanaďanka Shania Twain patřila na konci dvacátého a na začátku jednadvacátého století ke komerčně nejúspěšnějším zpěvačkám vůbec. Její alba se prodávala po miliónech, její singly obsazovaly první příčky světových hitparád a její koncertní turné platila za ta nejrychleji vyprodaná.

TOP 15 Nejočekávanějších koncertů podzimu (II.): Marilyn Manson, Scorpions nebo loučení HIM

Díky úspěchu alb The Woman In Me z roku 1995, Come On Over z roku 1997 a Up!, které vyšlo v roce 2002, se Shania Twain stala jednou z nejpopulárnějších zpěvaček všech dob a pochlubit se může i celou řadou prestižních ocenění, mezi kterými nechybí ani pět cen Grammy.

Doposud prodala více než 90 milionů hudebních nosičů a již téměř dvě dekády si drží pozici nejprodávanější zpěvačky country. Právě její geniální propojení tohoto hudebního stylu s popem a mainstreamem bylo v tehdejší době revoluční a posluchači jej přijali s nadšením. Její hity You're Still The One, That Don’t Impress Me Much, Man! I Feel Like A Woman nebo Ka-Ching! i nadále můžeme pravidelně slýchat v rádiích.

tz, jm

Témata: Shania Twain, country

zavřít