Nejstarší česká klubovka Climax slaví. Zahraje australský producent Sonny Fodera

Vydáno 27.08.2019 | autor: redakce

21 let už slaví nejstarší česká klubová akce Climax a při této příležitosti v klubu Roxy zahraje australský producent a DJ Sonny Fodera. Celý večer pak bude klasicky pod taktovou rezidenta Chrise Sadlera, takže nečekejte nic méně než aktuální světovou groovy a pumpin’ house music.

Nejstarší česká klubovka Climax slaví. Zahraje australský producent Sonny Fodera Nejstarší česká klubovka Climax slaví. Zahraje australský producent Sonny Fodera

Sonny Fodera má za sebou dost krátkou kariéru na to, co vše už se mu povedlo. Od roku 2013, kdy ho Mixmag zařadil do Hot Six výběru, míří strmě nahoru. Čtyři alba, hromada úspěšných singlů a především remixů na labelech od Suara přes Defected až po jeho vlastní Solotoko. Zde vydal v červenci i poslední album Rise.

Narozeniny Roxy zahájí pionýři elektroniky Tangerine Dream

 

Sonny kombinuje groovy house music s chytlavými vokály, ale i poctivým valivým beatem ve stylu UK garage. Ještě tanečnější jsou jeho sety, kterými se prezentuje toto léto na legendární Claptonově The Masquerade a festivalech Creamfields nebo Sziget. Tento rok oslaví Climax narozeniny ve velkém australském stylu - Sonny Fodera.

Vše proběhne 30. listopadu v klubu Roxy v Dlouhé 33. Předprodej lístků je od 26. srpna v aplikaci MY ROXY a také přes web Roxy a na GoOut.

Text: TZ

Témata: Roxy, Climax, párty, DJ, Sonny Fodera

zavřít